Büyükşehir Belediyesi Mesudiye'de 46 kilometre asfalt yaptı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi Mesudiyede 46 kilometre asfalt yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 18:26

Büyükşehir Belediyesi Mesudiye'de 46 kilometre asfalt yaptı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/MESUDİYE (Ordu), (DHA) - ORDU Büyküşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesine 4 yılda 46 kilometre sıcak asfalt yol yaptıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Başkan Enver Yılmaz, 4 yıl içerisinde ilçeye 46 kilometre asfalt yol yaptıklarını, yıl sonuna kadar 79 kilometre daha yol inşa ederek bu rakamı 125 kilometreye çıkaracaklarını söyledi.

Mesudiye ilçesine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten  Başkan Enver Yılmaz, “30 Aralık tarihi itibarıyla Mesudiye’mizin nüfusu 17 bin ancak bu rakam, yaz sezonunda iki üç katına çıkıyor. Bu anlamda yaz ve kış nüfusu arasındaki fark bakımından ilimizde ve ülkemizde örnek gösterilen bir ilçemiz. Kış döneminde burada kalan vatandaşlarımız bizler için önemli çünkü sizler burada olursanız çocuklarınız da buralara gelip gitmeyi sürdürür ve memleketleriyle olan bağlarını muhafaza eder. Bu bilinçle hareket ederek ilk olarak Mesudiye ilçemizin yollarını yapıp, sularını akıtmak için çalışmalara başladık. Başta grup yollarımız olmak üzere çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

DEREYOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

Ordu-Mesudiye arasında Dereyolu çalışmalarındaki son durumuda anlatan Başkan Enver Yılmaz, “Toplam uzunluğu 818 kilometre olan Karadeniz-Akdeniz yolu için şimdiye kadar 700 milyon TL harcandı. İlimiz sınırlarındaki 100 kilometrelik yolun 50 kilometresi ise tamamlandı. Güzergah üzerinde 15.1 kilometre uzunluğunda 25 tane tek tüp tünel, çok sayıda köprü ve viyadük alıyor. Ekiplerimiz birçok noktada çalışmaya devam ediyor. İnşallah bu yolumuz tamamlandığında Ordu- Mesudiye arasındaki 121 kilometrelik mesafe 81 kilometreye inecek ve 2,5 saatlik ulaşım 1 saate düşecek” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!