Büyükşehir Basket Takımı Best Balıkesir’i Ağırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Basket Takımı Best Balıkesir’i Ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:10

DEV ADAMLAR YARIN EVİNDE BEST BALIKESİR'İ AĞIRLAYACAK

-Büyükşehir Basket, TB1L 4. hafta programı kapsamında Best Balıkesir’i evinde ağırlayacak. 27 Ekim Salı günü oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 4. hafta mücadelesinde Best Balıkesir ile karşılaşacak. 27 Ekim Salı günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Gelişim Koleji deplasmanından önemli bir galibiyetle döndüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Best Balıkesir’i de yenerek yola kayıpsız bir şekilde devam etmek istediklerini belirtti.
Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Zorlu lig maratonunda 3 haftayı geride bıraktık. Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Bu hafta da ligin tecrübeli ekiplerinden birisiyle karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz belli. Sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. Evimizde oynadığımız maçlarda destekleri ile takımımızın yanında olan taraftarlarımızı Atatürk Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!