Büyükada’da iş Cunda’da aşk

“Benim Dünyam” filminin çekimlerine Büyükada’da devam eden Beren Saat, bir yandan da sevgilisi Kenan Doğulu’yla Cunda’da tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’nun, “Benim Dünyam” filminin çekimleri nedeniyle Büyükada’da bulunan sevgilisi Beren Saat’le görüşebilmek için adadaki Splendit Otel’de oda tuttuğu daha önce yazılmıştı.
İş gereği bir süredir Büyükada’da kalan sevgili-
ler, çekimlerin olmadığı günlerde de gözlerden uzak başka bir adaya; Cunda’ya gidiyor.
Evlenmeye hazırlandıkları konuşulan çift, Cunda’nın en popüler oteli Ortunç’ta baş başa tatil yapıyor.

Dünya listelerinde

10 yıldır Radyo FG 93.7’de program yapan, her çarşamba saat 23.00’te “Club FG” adlı programla dinleyicisiyle buluşan Türk prodüktör ve DJ Mert Yücel, Mark Holmes’ün “The Magician” adlı şarkısına remiks yaptı. İngiliz SexOnWax Recordings şirketi tarafından yayınlanan şarkı, ilk günden itibaren müzik listelerinin favorisi oldu. Yücel, daha önce de house müziğin ünlü kadın DJ’i Mieka Du Franx’in “Burlesque Disco” şarkısını remikslemiş ve Güney Amerika’nın efsane DJ’lerinden DJ Wady’nin “Kayla” adlı albümü için de bir remiks yapmıştı.

Haberin Devamı

Başarılar diledi

Galatasaray Kongre Üyesi Dinçer Azaphan, önceki akşam Çeşme’deki Marrekech’te Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’la bir araya geldi. Koyu bir Galatasaraylı olan işadamı, ayaküstü sohbet ettiği yıldız futbolcuya başarılar diledi.

Aşk ‘Çeşme’si

Anadolu Holding’in ortağı İzzet Özilhan ve oyuncu eşi Yasemin Ergene, bu yıl da tatillerini Çeşme’de geçiriyor. Çift, önceki akşam dostlarıyla Tuval Restoran’da yemek yedi, ardından Alaçatı sokaklarında dolaşmaya çıktı. Bir ara ayakkabı mağazasına giren ikili, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Eşinin elini bir an olsun bırakmayan Özilhan, onu omzundan öperken objektife yansıdı. ? Eray ARPAŞİN/DHA

Ferrari kiralıyor

Türkiye’ye ilk Jaguar marka arabaları getirdiği için “Jaguar Mete” olarak tanınan ve altı yıl önce vefat eden Mete Küçükberber’in eşi ‘Tatyana’ lakaplı eski manken Firdevs Kalkan da otomotiv işine soyundu. İki yıldır Bodrum’da yaşayan Kalkan, İMA VİP Rent A Car’ın başına geçti. Araç kiralama işine farklı bir boyut getirdiklerini söyleyen Firdevs Hanım, Ferrari’den Porsche’ye özel şoförlü lüks araçlarla 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.

İkinci parti

Haberin Devamı

Eğlence sektörünün parti guruları Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü, her perşembe Yalıkavak’taki Billionaire Club Bodrum’da “Life is a Party” adlı partiler düzenliyor. Yaz boyunca devam edecek olan ve ilki 4 Temmuz’da gerçekleşen partilerin ikincisi önceki akşam düzenlendi. Evelize-Hakan Kosif, Esra Karakaya-Murat Cevahir ve Merve Sevi’nin de aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler, partide geç saatlere kadar dans edip eğlendi.

Beyaz gece

Şeniz Bengüer, yeni mekânı Superb ile eğlenceli partilere ev sahipliği yapıyor. Bodrum’un tek house müzik çalan mekânı olan Superb’de bu gece “White Nights” adlı parti düzenlenecek. Beyaz kıyafet giymenin zorunlu olduğu partide DJ Yakuza performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları