Büyük düşüş! Albert Riera artık 2. ligde

Güncelleme Tarihi:

Büyük düşüş Albert Riera artık 2. ligde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 11:01

Kariyerinde Liverpool, Manchester City ve Galatasaray gibi dev takımlar bulunan Albert Riera, İspanya 2. Ligi takımlarından Mallorca ile anlaştı.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in Galatasaray Teknik Direktörlüğü'ne üçüncü gelişinde istediği ilk isimlerden biriydi Albert Riera. Olympiakos'ta forma giyen İspanyol sol bek, 2011 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeli ve toplam 8.6 milyon Euro da kendisine verilmek koşuluyla sarı kırmızılı renklere bağlandı.

İlk iki sezonunda direkt oynayan Riera, 67 resmi maçta oynarken, 2 gol attı, 10 da asist yaptı. Üçüncü sezonunda yedek kalmaya başlayan İspanyol oyuncu, 21 karşılaşmada görev aldı ve 2 gol kaydetti.

Büyük düşüş Albert Riera artık 2. ligde

Sonrasında takımda oynama şansı kalmayınca sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Riera, daha sonra İtalya'nın Udinese ve İngiltere'nin Watford kulüplerine transfer oldu, ancak hiçbirinde tutunamadı.

Haberin Devamı

Büyük düşüş Albert Riera artık 2. ligde

POKER TUTKUSU KARİYERİNİ MAHVETTİ

Udinese'den ayrılma sebebi ise son derece ilginçti. Poker tutkusuyla bilinen Riera, takımının maçı olduğu gün poker masasına oturunca hemen kapının önüne kondu!

Büyük düşüş Albert Riera artık 2. ligde

Şimdi o Riera, İspanya 2. Ligi'ne gitti. Daha doğrusu alt yapısından yetiştiği kulüp olan Mallorca'ya döndü. İspanyol Marca gazetesnin haberine göre, Albert Riera eski kulübü Mallorca'da idmanlara çıkmak için izin istedi. Bu izni alan Riera, Mallorca ile Bejin Guoan takımları arasında oynanan hazırlık maçında görev aldı. 32 yaşındaki futbolcu büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde Mallorca ile sözleşme imzalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!