Büyük değişim

Güncelleme Tarihi:

Büyük değişim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:29

Kırmızı-siyahlı ekipte; Landel, Ahmet Çalık, İrfan Can ve Stancu ile başlayan ayrılıklara, son olarak Serdar Gürler ve Aydın Karabulut eklendi.

Haberin Devamı

Yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği’nde, sessiz ancak büyük bir değişim yaşanıyor. Kırmızı-siyahlılar’da, geride kalan sezon sahaya çıkan ilk 11’in değişmez oyuncuları birer birer Beştepe’den gidiyor.
Sezonun devre arasında, Michel Landel’i Aytemiz Alanyaspor’a, Ahmet Çalık’ı Galasataray’a, İrfan Can Kahveci’yi Medipol Başakşehir’e, Bogdan Stancu’yu da Bursaspor’a veren kırmızı-siyahlılar, Ante Kulusiç ile yollarını ayırırken, genç oyuncu Halil İbrahim Pehlivan’ı da Adanaspor’a kiralık olarak göndermişti. Beştepe’den ayrılanlar halkasına son olarak, Osmanlıspor’a giden Serdar Gürler ile Antalyaspor’a imza atan Aydın Karabulut eklendi. Devre arasında Kayserispor’dan sezon sonuna kadar kiralanan ve Teknik Direktör Ümit Özat’ın, forma şansı verdiği Anıl Karaer de eski takımına döndü. Sözleşmesi sona eren ve yönetimle yaptığı görüşmede henüz anlaşma zemini bulamayan takımın tecrübeli isimlerinden Selçuk Şahin ile ikinci kaleci konumundaki Nihat Şahin ile de yolların ayrılabileceği konuşuluyor.
Beştepe cephesi şu ana kadar İsveçli kaleci Johannes Hopf’un sözleşmesini uzatma, Belaruslu stoper Sergei Palitsevcih ile yeni sözleşme yapma konusunda uzlaşı sağlamış durumda.
Kırmızı-siyahlılar, dış transferde, Çaykur Rizaspor’dan Ahmet İlhan Özek, Antalyaspor’dan Serdar Özkan, Samsunspor’dan Ndiaye ve Lokomotif Moskova’dan Petar Skuletic’i kadrosuna kattı.

5 GENÇ İSİM A TAKIMA ALINDI

Gençlerbirliği altyapı ekibi Hacettepespor’da forma giyen 4, geçen sezonu Kastamonuspor 1966’da kiralık olarak geçiren 1 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Hacetepespor’dan orta saha oyuncuları Taylan Antalyalı, Berat Ayberk Özdemir ve Mahmut Bilir ile savunmada görev yapan Yıldırım Mert Çetin, Gençlerbirliği kadrosuna dahil edildi.
Geçen sezonu Kastamonuspor 1966’da kiralık olarak geçiren sağ bek Alaaddin Okumuş da gelecek sezon Gençlerbirliği kadrosunda yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!