Bursaspor'un vazgeçilmezi: Sumulikoski

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun vazgeçilmezi: Sumulikoski
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2007 10:43

Bursaspor'un Makedon orta saha oyuncusu Velice Sumulikoski, geride kalan 16 haftada takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

Bursaspor'un 2006-2007 sezonunda şu anda Fatih Tekke'nin forma giydiği Zenith St. Petersburg takımından transfer ettiği Sumulikoski, şu ana kadar tüm maçlarda ilk 11'de yer alırken, bin 345 dakika sahada kalmayı başardı.

Makedon oyuncu 16 maçın 11'inde 90 dakika forma giyerken, yerini Galatasaray maçında 66'ncı dakikada Yenal'a, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 84. dakikada Cisse'ye, Çaykur Rizespor maçında 54 dakikada yine Yenal'a, Konyaspor maçında 77. dakikada Bekir'e ve Kayserispor maçında da 54. dakikada Veli'ye bıraktı.

Sumulikoski'nin ardından en fazla forma giyen isim 14 maçta bin 260 dakikayla Mustafa Sarp olurken, Veli Acar, 1'i sonradan oyuna girmek üzere toplam 15 maçta bin 195 dakika takımı adına mücadele etti.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Fatih Serkan Kurtuluş, sonradan girdiği bir maçta oynadığı 5 dakika ile takımın en az süre alan oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

Eren Albayrak 2 maçta 22, Orhan Alemdar da 2 maçta 27 dakika oynama şansı buldu.

Bursaspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği sezon takımın en başarılı ismi olan ve attığı gollerle taraftarın gözdesi haline gelen ancak, Antalyaspor maçında ayağının kırılmasının ardından eski performansını bir türlü yakalayamayan Eser Yağmur, 3 maçta oynayabildi.
Colins Mbesuma, Mohammed Lamine Cisse, İbrahim Dağaşan, Eser Yağmur, Orhan Alemdar, Eren Albayrak ve Fatih Serkan Kurtuluş, hiçbir maçta ilk 11'de sahaya çıkamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!