Bursaspor'dan Olcay Şahan'a yakın markaj

Güncelleme Tarihi:

Bursaspordan Olcay Şahana yakın markaj
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2012 16:09

Bursaspor'un, Bundesliga'dan bu sezon düşen Kaiserslautern'in yetenekli orta saha oyuncusu Olcay Şahan ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Boluspor'dan Ferhat Kiraz ve Bugsaşspor'dan kaleci Bekir'i renklerine katan yeşil-beyazlı ekip, akşam saatlerinde de gurbetçi Deniz Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardı. Dün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen transfer zirvesi sonrasında yeşil beyazlıların Bundesliga'dan bu sezon düşen Kaiserslautern'in yetenekli orta saha oyuncusu Olcay Şahan için temaslara başladığı öğrenildi.

1.5 MİLYON EURO

25 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Alman kulübünün 1.5 milyon euro bonservis ücreti talep ettiği belirtildi.

Bursaspor'la menajerleri aracılığıyla ön görüşme yapan Olcay'ın, teklife sıcak baktığı ve kulübünün ikna edilmesi durumunda Bursaspor'a gelmek istediğini söylediği ifade edildi.

30 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bundesliga'dan bu sezon düşen Kaiserslautern takımında 30 maçta forma giyen Olcay, 2 bin 220 dakika sahada kalırken, 1 gol attı, 4 de asist yaptı. Bayern Leverkusen altyapısında yetişen Olcay genç kariyerini Fortuna Duesseldorf ve Borussia Mönchengladbach'da oynayarak geçirdi. Ağırlıklı olarak orta sahanın solunda görev yapan Olcay Şahan, oyun kurucu olarak da oynayabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!