Bursaspor'da transfer listesi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda transfer listesi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 13:48

Bursaspor'da, teknik direktör Hikmet Karaman'ın verdiği liste doğrultusunda harekete geçildi.

Haberin Devamı

Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle olağanüstü kongreye gidecek olan yeşil beyazlılarda mevcut yönetim, yeni sezon planlaması ve transferde geç kalınmaması için çalışmalara hız verdi. Karaman'ın, kale, savunma, orta saha, forvet ve sağ kanat mevkilerine takviye istediği öğrenildi.

"KONGRE OLMAYACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

SİNAN BOLAT, HOLMEN VE ERMAN KILIÇ'I İSTİYOR
Teknik direktör Hikmet Karaman'ın transfer listesinde Standard Liege'de forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Samuel Holmen, yine mayıs sonunda sözleşmesi sona erecek Sivassporlu Erman Kılıç ile ligin ikinci yarısında Mersin İdman Yurdu'nda kiralık oynayan Eskişehirspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer'in de bulunduğu öğrenildi. Yeşil beyazlıların 1461 Trabzon'dan Gökhan Alsan, Abdullah Karmil ve Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok için de nabız yokladığı ifade edildi.

ENERAMO: "YAPILACAK TEKLİF BELİRLEYİCİ OLMALI"
Teknik direktör Karaman'ın Premier Lig’de küme düşen Wigan Athletic’te forma giyen Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone görüşmelerini sürdürdüğü, Kone temaslarının olumsuz sonuçlanması halinde ise Eneramo'nun menajerleri ile bir araya gelinerek görüşme yapılacağı kaydedildi. Sivasspor ile yolları ayrılan Nijeryalı futbolcu Eneramo da MTNFootball.com'a açıklamada bulundu. Türkiye'den ve Türkiye dışından bir çok teklif aldıklarını ifade eden Eneramo, Bursaspor'un da bu takımlar arasında olduğunu, yeşil beyazlı ekibin Avrupa Ligi'ne katılmasının kendisi için önemli olduğunu söyledi. Eneramo, "Türkiye'de Beşiktaş, Bursaspor, Trabzonspor ve Antalyaspor'dan teklifler var. Katar'dan Al Sadd ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain de isteyen takımlar arasında. Ama ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bursaspor benimle ilgileniyor. Fakat ben onlara katılacağım diye net bir şey söyleyemem. Yapılacak teklif belirleyici olmalı" diye konuştu.

VEDERSON'LA GÖRÜŞÜLECEK
Öte yandan Bursaspor'da sözleşmesi 31 Mayıs 2013'te sona erecek Gökçek Vederson ile görüşme yapılacağı, tecrübeli solbekin kalıp kalmayacağı yapılacak bu görüşmenin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Kadro derinliğini oluşturmak isteyen Karaman'ın, Vederson'un Türk statüsünde oynamasından dolayı kalmasına sıcak baktığı belirtildi.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!