Bursaspor'da Emre Taşdemir sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda Emre Taşdemir sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 12:29

Bursaspor'da Emre Taşdemir sevinci

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK- Faruk KAHRAMAN/ BURSA, (DHA)- BURSASPOR, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürürken, Emre Taşdemir 5 aylık aradan sonra takımla antrenmana çıkması teknik kadroyu sevindirdi.
Spor Toto Süper Ligin 11'inci haftasında sahasında 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaptı.
Çalışmaya Milli takım kamplarında bulunan Harun Tekin, Tomas Sivok, Deniz Yılmaz, Muhammed Şengezer, Ertuğrul Ersoy, Kubilay Kanatsızkuş ile dün Almanya’nın Münih kentinde ameliyat olan Furkan Özçal katılmadı. Bu arada Torku Konyaspor maçında sakatlanan sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir takımla birlikte çalışmalara başladı.
5’e 2 oyununa dahil olan Emre Taşdemir’in yanına gelen Hamzaoğlu, futbolcusunu fazla zorlamaması için uyarılarda bulundu.
Yeşil beyazlı futbolcular, çalışmalın ilk bölümünde koordiyasyon, ardından 5’e 2 yaparken, çalışma oyuncuların kendi aralarında yaptığı çift kale maçyla tamamlandı.
YARIN RAKİP U21
Bursaspor, bu haftanın son çalışmasında U 21 takımı ile Özlüce Tesisleri’nde saat 11.00’de taraftarlara kapalı olarak çift kale maçı yapacak. Ardından futbolcular, bir günlük izine çıkacak ve pazartesi akşamı saat 18.30’da yapılacak antrenman ile hazırlıklar sürecek.
ENGELLİLER ANTRENMANDA
Bursaspor’un bugünkü çalışmasının sürpriz konukları vardı. Doktor Ayten Bozkaya Dr.Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi'nde tedavi olan 10 minik, aileleriyle birlikte Özlüce Tesisleri’ne geldi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, miniklerle tek tek ilgilenirken, antrenör Fuat Buruk, Batalla, John, Erdem, çocukların ellerinden tutarak top oynadı.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!