Bursaspor'da Belluschi ve Vederson yok

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda Belluschi ve Vederson yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 16:40

Bursaspor, bugün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlarken Vederson ve Bellusci'nin oynamayacağı kesinleşti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 bölüme ayrılan takımda 1 grup kaleye şut çalışması yaparken diğer grup ise kanat organizasyonu çalıştı. Sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson ve Fernando Belluschi takımdan ayrı düz koşu yaptı. İki futbolcunun da sakatlıklarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Bursaspor antrenmanın ardından kamp yaptığı otele gelerek maç saatini beklemeye başladı.

BURSASPOR'UN YENİ TRANSFERİ ŞENER: "UYUM SAĞLADIM"
Bursaspor'un devre arasında Polatlı Bugsaşspor'dan kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı, "Zorlandım ama alışma sürecim, çok iyi geçti ve uyum sağladım" dedi. Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceklerini öne süren Şener, şöyle devam etti: "Bizim için zor bir maç olacak. Deplasmanda oynayacağız. Üst sıraları hedefliyoruz. Kendi işimizi yapacağız. İnşallah galip geleceğiz. Şu anda zirve için rakibimiz Galatasaray olarak görünüyor. Her zaman onlarla yarış içinde olacağız. İnşallah bir adım önde oluruz."

Haberin Devamı

"KUPAYI BIRAKMAYACAĞIZ"
Kupa maçlarında beklenmedik sıkıntılar yaşadıklarını sözlerine ekleyen Şener, "Sıkıntılar oldu ama bunun pek önemi yok. 2 maçımız daha var. Sivasspor ile içeride oynayacağız. Sivasspor ise Fenerbahçe ile oynayacak. Kupayı hiç bırakmayacağız" diye konuştu. Lig atmosferinin çok farklı olduğunu belirten Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"KUMAŞINI GÖSTERMEN YETERLİ"
"2'nci ligle süper lig arası çok fark var. Seyircisi, atmosferi çok değişik. Başlarda tabi ki zorlandım ama alışma sürecim iyi geçti. Lig farklı ama yeteneğin varsa kendi kumaşını göstermen yeterli. Kendi yeteneğini sergilediğin sürece sıkıntı olmaz. 2'nci lig çok zor bir ligdi. Biz de buraya uyum sağladık."

"YERLİ OYUNCULAR ÖNEMSENMİYOR"
Alt liglerde çok kaliteli futbolcuların olduğunu dile getiren Şener, "İzlenmiyor, önemsenmiyorlar. Ben bunun sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Benim geldiğim ligde çok yetenekli futbolcular var. Daha iyi izlenmesi gerektiğini düşünüyorum."

Haberin Devamı

"KENDİMİ KANITLAMAK İSTİYORUM"
Hedeflerini de açıklayan Şener, "Kariyerimde öncelikle Bursaspor'da kalmak ve burada kendimi kanıtlamak istiyorum. Ondan sonra da yolumuzu çizeriz. İnşallah burada devamlılık sağlarız. Avrupa'da oynamak her futbolcunun hayalidir. Bizim de hedeflerimiz var. Bursaspor büyük bir camia. Aslında yurtdışında oynamaya hiç gerek yok" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA ONLARLA GİDECEĞİZ"
Taraftarlara da mesaj veren Şener, sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe maçında deplasmanda bizi yalnız bırakmadı. Bazı dış etkenler olabilir. Belediye maçımız var. Bizi desteklesinler. Şampiyonluğa gideceksek onlarla gideceğiz. Galatasaray'la Bursa'da oynayacağız. Taraftar olmazsa futbolcular olarak her zaman eksiğiz. Biz onlarla motive oluyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!