Bursaspor Şenol Güneş ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Şenol Güneş ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 12:01

Geçtiğimiz sezon Alman çalıştırıcı Daum'un yerine İrfan Buz'u getiren Bursaspor Yönetimi, gelecek sezon için Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından Şenol Güneş ile resmen anlaştı. Tecrübeli teknik adam kulübün Özlüce tesislerine gelerek anlaşma sonrası ilk açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı

İMZA İÇİN BURSA'DA

Yeşil beyazlı takımdaki teknik direktör belirsizliği sona erdi...

Geçtiğimiz sezon Christoph Daum'un yerine geçici olarak göreve getirilen İrfan Buz ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan Bursaspor Yönetimi, büyük bir transfere imza attı.

Son olarak önceki sezon Trabzonspor'u çalıştıran geçen sezonu da boş geçen Şenol Güneş, 2014-2015 sezonunda Bursaspor'un başında olacak...

HELİKOPTERLE İMZAYA GELDİ

Bursaspor Kulübünün prensipte anlaştığı Teknik Direktör Şenol Güneş, Bursa'ya geldi. İstanbul'da görüştüğü Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve bazı yönetim kurulu üyelerinin, birlikte çalışma teklifini kabul eden Güneş, onlarla helikoptere binip Bursa'ya ulaştı.

'ÇİÇEKLERDEN BUKET YAPMALIYIZ'


Özlüce Tesisleri'nde, bazı yöneticiler, kulüp personeli, eski gol kralı ve milli futbolcu Okan Yılmaz tarafından karşılanan Güneş için taraftarlara açık tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Güneş'in Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen toplantıdaki sözlerinden satır başları şöyle;

"Görüşmeler sürüyordu ama buraya gelişim çok ani oldu. Takım için gelecek için daha detaylı konuşmalar yaparız. Ama şunu söyleyim, birlik olmalıyız. Bir kişi bir şey yapar, çok kişi çok şey yapar. Ben çiçekleri buket olarak severim. Bu kulübün bütün değerleri bir çiçektir. Futbolcusu, yönetimi, taraftarı, şehir bunlarda buket yapıp, herkese faydalı hale getirmeliyiz.

Ama Bursaspor'un bugün olduğu seviyeden daha ileriye taşımak lazım. Bazen böyle dalgalanmalar olur, düşüşler olur. Ama büyük kulüplerde bunun uzun sürmemesi lazım. Daha iyi olmak için paylaşım duygusuna ihtiyacımız var. Herkesin fikrini alacağız. Potansiyeli olan bir şehir...

Bursaspor Şenol Güneş ile anlaştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!