Bursaspor Kubilay Kanatsızkuş’a imza attırdı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Kubilay Kanatsızkuş’a imza attırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 11:43

Bursaspor, altyapısında forma giyen forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Bursaspor, genç yeteneklerinden Kubilay Kanatsızkuş ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Forvet mevkiinde görev yapan ve yaklaşık 8 yıldır farklı yaş kategorilerinde Bursaspor’da top koşturan Kubilay Kanatsızkuş, 28 Mart 1997 doğumlu ve 1,92 boyunda.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, şunları söyledi:
“Kulübümüzün gelecek vadeden oyuncularından Kubilay Kanatsızkuş ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Kendisi geçtiğimiz sezon U19 takımımız ile 22 gol kaydetti, bu sezon ise U21 takımımız ile çıktığı müsabakalarda 8 gole imza attı.

Bir süredir de A Takımımız ile antrenmanlara çıkıyor. Gösterdiği performansla herkesin beğenisini topladı. Kubilay Kanatsızkuş’un ilerleyen yıllarda kulübümüzün başarılarına katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Bu imzanın kendisi ve kulübümüz adına hayırlı olmasını diliyorum.”

Heyecanlı olduğunu söyleyen Kubilay Kanatsızkuş ise “Hayallerimin ilk adımını attım, yaklaşık 8 yıldır farklı yaş kategorilerinde kulübüme hizmet ediyorum. Bursaspor formasını giydiğim her kategoride elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bundan sonrada bana verilen görevler doğrultusunda kulübüm için her zaman en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!