Bursa'nın tadı yok

Güncelleme Tarihi:

Bursanın tadı yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Altay'a yenilerek UEFA Kupası'na katılma yolunda yara alan Bursaspor'da G.Saray maçı öncesi moraller bozuk. Teknik Asbaşkan Atilla Kurtçu, ‘‘G.Saray'ı yenersek kendimizi taraftarlara affettirebiliriz’’ dedi.

Moraller bozuk

İzmir deplasmanında Altay'a 2-1 yenilerek UEFA Kupası yolunda önemli bir 3 puan kaybeden Bursaspor'da Galatasaray maçı öncesi moraller oldukça bozuk. G.Saray karşılaşmasından sonra Türkiye Kupası için Kocaelispor'u evinde ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar, Avrupa hedefinden biraz olsun uzaklaşmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Avantaj kaçırıldı

Teknik Asbaşkan Atilla Kurtçu, üst sıralardaki takımların puan kaybetmesiyle Altay maçı öncesinde önemli bir avantaj yakaladıklarını ancak bu fırsatı değerlendiremediklerini söyledi. Kurtçu, ‘‘Ancak G.Saray'ı yenersek, taraftarlara kendimizi affettirebilir ve lig başındaki eski havamızı yakalarız’’ dedi.

Savunmaya takviye

Teknik direktör Rasim Kara, G.Saray maçı için futbolcularını motive etmeye çalışırken, Başkan Remzi Cinoğlu öncelikle savunmaya takviye yapılacağını belirtti. Cinoğlu, izlemeye alınan Bucaspor'un stoperi İbrahim ve Karşıyakalı Mahir'in Bursaspor'da oynayacak kapasitede olmadığını söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!