Bursa'dan Ekinözü'ndeki öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

Bursadan Ekinözündeki öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 13:30

Bursa'dan Ekinözü'ndeki öğrencilere yardım

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ(Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü İlçe Belediyesi'nce başlatılan 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' kampanyasına Bursa'daki Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden bir kamyon dolusu yardım geldi.
Başlattığı kampanya ile yardıma muhtaç öğrencilerle yardımseverler arasında köprü olan Ekinözü Belediyesi, sosyal medyadan takip ettiği 975 kilometre uzaklıktaki Bursa'da faaliyet gösteren Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden kampanasına destek istedi. Çağrıya kayıtsız kalmayan dernek yönetimi, Ekinözülü öğrenciler için bir kamyon dolusu kırtasiye ve kışlık giyim malzemesi hazırladı.
Yardım malzemeleri, dernek yönetimi tarafından Bursa'ya gelen Ekinözü Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, Bursalı hayırseverlerin sayesinde derneğin yardımlarının Kahramanmaraş'a kadar uzandığını belirterek şunları söyledi:
"Sosyal medyadan Ekinözü Belediyesi bizi takip ediyordu, gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden dolayı derneğimizi takdir eden ifadeler kullanıyorlardı. Kendilerinin başlattığı kampanyaya destek olmamızı talep ettiler. Bizde kısa sürede onlara sürpriz yaptık. Ekinözü'ndeki öğrencileri öncelikli olarak görerek kendilerine kırtasiye ve yardıma muhtaç olan kardeşlerimize bir kamyon yardım malzemesi hazırladık."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!