Bursa’da 'kulak izinden faili yakalatan' polis emekli oldu

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da kulak izinden faili yakalatan polis emekli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 11:02

Bursa’da 'kulak izinden faili yakalatan' polis emekli oldu

Haberin Devamı

 

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA) BURSA Adliyesi Koruma Büro Amirliği’nde görev yapan polis memuru Metin Bayır emekli oldu. Bayır, mesai arkadaşları ve adliye personeli tarafından emeklilik yaşamına uğurlandı. Bayır, Olay Yeri İnceleme'de görev yaparken, bir suçun failinin kapıda bıraktığı kulak izinden tespitini sağlayarak bir ilke imza atmıştı.

Bursa Adliyesi Koruma Büro Amirliği’nde görev yapan polis memurları, 42 yıldır polislik yapan ve yaş haddinden emekliye ayrılan mesai arkadaşları Metin Bayır için veda etkinliği düzenledi. Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcı vekili Sinan Sezer, Cumhuriyet Savcıları Özgür Katip Kaya, Hasan Yalçın, Murat Bağlamaç, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü Abdullah Tomar, Komiser Bürolar Amiri Gürcan  Yoldaş, Koruma Büro Amiri Ahmet Katkıcı, Başpolis İlkay Ayhan ve Bayır’ın adliyede beraber görev yaptığı arkadaşları katıldı.

Törende, yaklaşık 25 yıl Olay Yeri İnceleme Büro Amirliğinde çalışan ve kapıda kalan kulak izinden suç failinin tespit edilmesini sağlayarak bir ilke imza atan, ardından Bursa Adliyesi’nde çalışmaya başlayan ve 3 yıl da burada hizmet veren Bayır’a plaket ile arkadaşları tarafından alınan hediyeler takdim edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!