Bursa Evlilik Fuarı'nda gelinlik ve damatlık defilesi

Güncelleme Tarihi:

Bursa Evlilik Fuarında gelinlik ve damatlık defilesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 20:29

- Bursa'da, evlilik hazırlığı yapan çiftler için damatlık ve gelinlikler ''Evlilik Hazırlıkları 2015'' fuarı kapsamında Modacı Esin Arıcan'ın ''Gelinlik ve Damatlık'' defilesi ile tanıtıldı

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa'da, evlilik hazırlığı yapan çiftler için damatlık ve gelinlikler ''Evlilik Hazırlıkları 2015'' fuarı kapsamında modacı Esin Arıcan'ın "Gelinlik ve Damatlık'' defilesi ile tanıtıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) gerçekleştirilen defilede 2011 Best Model Tuğba Melis Türk de gelinliğiyle sahne aldı.

Defilenin tasarımcısı olan modacı Esin Arıcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015 koleksiyonlarını evlenen gelin adaylarına değişik seçenekler sunmak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Modacı Arıcan, gelin adaylarının koleksiyona baktıkları zaman hayal ettikleri gelinlikleri görebilmeleri için tasarımlar yaptıklarını ve amaçlarının gelinleri bu şekilde mutlu etmek olduğunu söyledi.

Tasarımlarda kabarıklıkların sevilmediğini daha çok uçuşan, az kabarık, dantel ağırlıklı gelinliklerin sevildiğini ifade eden Modacı Arıcan, ''Kişiye göre özel gelinlikler de yapıyoruz. Özel günlerin kıyafetini, özel kişilere tasarlayıp dizayn ederek onların hayallerini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl evlenecek olan gelinlerimize sonsuz mutluluklar diliyorum. Böyle güzel başlayan evliliklerin sonuna kadar mutlu devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Haberin Devamı

2011 Best Model Tuğba Melis Türk ise Bursa'ya daha öncede Böbrek Vakfı yararına geldiğini ve Bursa'yı çok sevdiğini belirtti. Türk, gelinlik defilesinin Sevgililer Günü ile aynı güne rastlamasının çok güzel bir tesadüf olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!