Bursa’da kadınlardan çocuk istismarı protestosu

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da kadınlardan çocuk istismarı protestosu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 14:07

Bursa’da kadınlardan çocuk istismarı protestosu

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/ BURSA(DHA)- ADLİYE Sarayı önünde, Bursa Kadın Platformu üyesi bir grup, çocuk istismarını protesto etti. Yapılan protestoyu küçük bir kızın dikkatle izlemesi ilgi çekti.
Bursa Adliyesi önünde, üzerinde 'Sevgi evlerinde çocuk istismarını örtbas edemezsiniz. Sema Ramazanoğlu istifa' yazan pankart taşıyan Kadın Platformu üyeleri adına açıklama yapan Sahibe Can, Karaman'da yaşanan çocuk istismarı travmasının ardından Bursa'daki sevgi evlerinde benzer bir olay yaşandığını söyledi. Bursa'daki sevgi evlerinde 2 çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiasını anımsatan Can, "Bizler Ensar Vakfı'ndaki çocuk istismarlarının ardından, 'bir kereden bir şey olmaz' diyen Sema Ramazanoğlu'nun, bakanlığı bünyesindeki sevgi evlerinde gerçekleşen çocuk istismarına dair bir açıklama dahi yapmayan bir bakanın, çocuklarımızı koruyabileceğine inanmıyoruz" diye konuştu.
Protestoya CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’da destek verdi. Grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı. Açıklama sırasında küçük kız çocuğu eylemi ilgiyle izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!