Büronuzu çantanızda taşıyın

Güncelleme Tarihi:

Büronuzu çantanızda taşıyın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2003 23:45

RCA Audio/Video müzik dolabı

Zamanının
çoğunu yollarda geçiren kişilerin müzik ihtiyacını gidermek üzere geliştirilen iPod, beklentileri karşılamadığı zaman devreye RCA'nın müzik ve video çalıcısı giriyor. Bu 20 gigabyte'lık cihaz hem müzik dinlemenize, hem de video izlemenize olanak tanıyor. Fiyatı 450 dolar.

Bilgi için: rca.com

Toshiba cep bilgisayarı

Toshiba
'nın Pocket PC e405 cep bilgisayarı stylus kullanma gereksinimini ortadan kaldırıyor. Sesli kumanda özelliği taşıyan cihaza ne yapması gerektiğini sesli olarak bildirmeniz yeterli. Fiyatı 299 dolar.

Bilgi için: pda.toshiba.com

Kutudaki bilgi teknolojisi

Küçük
işletme sahipleri için bu boyutları küçük, yararı büyük kutu ofisteki bilgi akışını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Çok kolay programlanan EmergeCore adlı cihaz, Web host ve e-posta server'ı olarak hizmet veriyor. Fiyatı 1.395 dolar.

Bilgi için: emergecore.com

Olympus ses kayıt cihazı

Olympus
'un ses kayıt cihazı, 128 magabyte'lık bellek kapasitesi ile 45 saatlik ses kaydı yapabiliyor. Kaydettiğiniz müzikten sıkılırsanız MP3 dinleyebiliyorsunuz. Fiyatı 290 dolar.

Bilgi için: olympusamerica.com

HP'den hızlı tarama

Tarayıcıların
kaba ve çirkin cihazlar olduğu yolundaki genel kanı HP'nin Scanjet 4670 cihazı ile köklü olarak değişiyor. Resim çerçevesi şeklindeki bu tarayıcı, 2.400 dpi, 48-bit renkli çözünürlük sunuyor. Fiyatı 199 dolar.

Bilgi için: hp.com

Soyo kablosuz flaş sürücü

Bu
USB 2.0, bilgi transferinde çok büyük kolaylık sağlıyor. Dizüstülere Wi-Fi eklerken, aynı zamanda 128 megabyte'lık bir bellek de kazandırıyor. Fiyatı 110 dolar.

Bilgi için: soyousa.com

PalmOne'dan cep telefonu PDA işbirliği

Avuçiçi
bilgisayar teknolojisinin önde gelen isimlerinden Handspring ve Palm birleşme yolunda. Ancak cep telefonu ve avuçiçi bilgisayarını bir gövde altında birleştiren Palm, şirketin adını PalmOne Treo Smartphone ile sürdürmeyi planlıyor.

Bilgi için: palm.com

ViewSonic'den kuş gibi hafif projektör

ViewSonic
PJ250 projektörü yalnızca 1 kilogram ağırlığında. PowerPoint ile hazırlanan tabloları büyük bir netlikle gözler önüne seren yansıtıcı, HDTV'leri de destekliyor. Fiyatı 1.999 dolar.

Bilgi için: viewsonic.com

Dizüstünde geniş ekran avantajı

Geniş
ekranların tek avantajı evlerde sinema salonu tadında film izlemek değildir. Gateway XL dizüstü bilgisayarının geniş ekranı, hazırladığınız tabloların üzerinde daha kolay işlem yapmanıza ve DVD izlemenize olanak tanıyor. Fiyatı 2.500 dolar.

Bilgi için: gateway.com

Logitech'ten cep kamerası

Bundan
daha küçük bir kamera henüz üretilmedi. 1.3 mega-piksel çözünürlüğe sahip olan Logitech Pocket Digital 130 cep kamerası, küçük olmasının bedelini de ödüyor. Bu bedel, çektiğiniz kareleri izlemenize olanak tanıyan bir LCD ekranın olmayışı. Fiyatı 150 dolar.

Bilgi için: logitach.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!