Burhan Eşer 16 maçlık suskunluğunu bozdu

Güncelleme Tarihi:

Burhan Eşer 16 maçlık suskunluğunu bozdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 11:36

- Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 12 gole imza atan Sivassporlu futbolcu Burhan Eşer, 16 maçlık "gol orucu"nu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında sonlandırdı

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - ÖNDER FELEK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un hücuma dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, ligde 16 maç aradan sonra gol atarak suskunluğunu bozdu.

Sivasspor'daki ilk yılında geçen sezon 12 gol atarak kırmızı-beyazlı ekibin ligi 5'inci sırada tamamlamasında önemli pay sahibi olan Eşer, bu sezona ise istediği gibi başlayamadı.

Ligde son olarak geçen sezonun 28'inci haftasında Bursaspor'un Sivasspor'u 4-3 mağlup ettiği maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran Eşer, bu maçın ardından ligde oynadığı 16 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer alan Eşer, bu sezon geride kalan 12 haftada kırmızı kart cezalısı olduğu Eskişehirspor maçı dışındaki 11 karşılaşmada ilk 11'de yer aldı ve 959 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Eşer, dün 1-1 sona eren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının 36. dakikasında takımının tek golünü atarak, 16 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı.

- Gol sevinci yarım kaldı

Haftalar süren "gol orucu"nu Kayseri Erciyesspor maçıyla sonlandıran Eşer, karşılaşmanın 65. dakikasında ise sakatlanarak yerini Musa Sinan Yılmazer'e bıraktı.

Sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Eşer'in, Sivasspor'un 12 Aralık Cuma günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçta forma giyip giymeyeceği bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından netlik kazanacak.

Sivasspor forması altında ligde 13 gole ulaşan Eşer, Bursaspor filelerini 3, Çaykur Rizespor ağlarını ise 2 kez havalandırdı.

Eşer, diğer gollerini Gaziantepspor, Eskişehirspor, Elazığspor, Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarında attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!