Burdur'da 30 Ağustos resepsiyonu

Güncelleme Tarihi:

Burdurda 30 Ağustos resepsiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2017 09:59

Burdur'da 30 Ağustos resepsiyonu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'da, Zaferi Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü dolayısıyla Vali Şerif Yılmaz tarafından resepsiyon verildi.
Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen resepsiyona Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muzaffer Canbal, Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Aytaç Tokçalar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı.
Vali Yılmaz resepsiyonda yaptığı konuşmada, "Bugün Dumlupınar'da kazanmış olduğunuz zaferin 95'inci yıldönümünü kutluyoruz. Bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve onlara minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum. Büyük zaferin ardından 9 Eylül'de Yunanlıların İzmir'de denize dökülmesi sonrası Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun temelleri atıldı. Bu ülkenin, bu toprakların düşmanları dün olduğu gibi bugün de var, eminim ki yarın da olacak. O nedenle bizi bu coğrafyada özellikle söz söyleyen gerek askeri, gerek siyasi, gerekse ekonomik güç olarak görmek istemeyenler var. Onların karşısında biz birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bunlar bu emellerine ulaşamayacaklar" dedi.
Vali Yılmaz daha sonra Şehit aileleri ile birlikte hazırlanan üzerinde 95'inci yıl kutlu olsun yazılı pastayı kesti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!