Burdur Valisi Şıldak göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Burdur Valisi Şıldak göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:49

Burdur Valisi Şıldak göreve başladı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valiliği'ne atanan Hasan Şıldak görevine başladı.

Vali Şerif Yılmaz'ın milletvekili adayı olmak için görevden ayrılmasının ardından boşalan göreve atanan Hasan Şıldak, Burdur Valiliği'ne gelişinde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılınç ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle STK temsilcileri tarafından karşılandı.

Kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaşan Vali Şıldak, tören mangasını selamladıktan sonra makama geçti. Şıldak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizin 'Göller Bölgesi' olarak adlandırılan coğrafyasında yer alan bu çok özel ilinde vali olarak hizmet etme onurunu yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Bakanlar Kurulumuzun sayın üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Yeni görevimin ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını yüce Mevla'dan niyaz ediyorum" dedi.

Görevde bulunacağı süre içerisinde Burdur'a en iyi şekilde hizmet etmeyi temel ilke olarak benimseyeceklerini vurgulayan Vali Şıldak, "Bunun için öncelikle ilimizi en kısa sürede tanımaya, onu bütün yönleriyle değerlendirmeye çalışacağız. Yönetim anlayışımız her zaman adil, şeffaf, hesap verebilir, verimli, etkili ve güler yüzlü bir yönetim şekli olacaktır. Her zaman halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalışma modelini uygulayacağız. Yönetim geleneğimizin önemli bir unsuru olan istişareye başvuracak, sorunları mutlaka taraflarıyla konuşarak, görüşerek çözme gayreti içerisinde olacağız. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız uyum ve hizmet birliği içinde hızlı, vatandaşı her zaman önceleyen bir anlayışla çalışmalarını sürdürecektir. Özellikle devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan şehit aileleri ve gazilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşımız, kimsesiz, yetim çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlı insanlarımızla bir arada olmaya özen göstereceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!