GeriSeyahat Burca göre seyahat rehberi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Burca göre seyahat rehberi

Burca göre seyahat rehberi

Burç yorumlarının en çok okunan yazılar arasında yer almasına şaşırmamalı. Çünkü burçlar hayatımızı tahminlerimizin ötesinde etkiliyor. Astrologlar Yurda Hal, Dinçer Güner ve Semavii’ye göre, seyahat ettiğiniz ülkede nasıl günler geçireceğiniz de astrolojinin ilgi ve bilgi alanında. Yurda Hal burç-seyahat ilişkisini, Dinçer Güner hangi burcun nereye gideceğini, Sema Işık da bu ay nereye gidebileceğinizi anlattı. Şimdiden iyi yolculuklar...

HER ŞEYİN BAŞI ASTROLOJİ HARİTASI // DİNÇER GÜNER

Burca göre seyahat rehberi

KOÇLAR FLORANSA'YA

Burca göre seyahat rehberi

Maceraya bayılıyorsunuz. Değişik alışveriş merkezleri keşfetmek, ekstrem sporları denemek, mönüyü anlamadan yemek siparişi vermek ilginizi çekiyor. Çok uzaklara gitmeden yeni yerler keşfetmek hoşunuza gidiyor. Floransa, sizi fazla zorlamadan birçok deneyim yaşayacak fırsatlar sunabilir. Uffizi’de biraz sanat, Palazzo Dei Medici’de biraz tarih ve Pizzeria’da biraz yemekten sonra, bu muhteşem şehre daha fazla âşık olmadan hafta sonu tatilinizi tamamlayabilirsiniz.

BOĞALAR İÇİN YUNAN ADALARI

Burca göre seyahat rehberi

Gideceğiniz yerde yemekler muhteşem bir manzara eşliğinde acele edilmeden yenmeli ve yerel halkı sizi büyülemeli. Yunan adalarındaki halk misafirperverliğiyle ünlü. Burada kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmekten başka çareniz yok. Bodrum’da size hitap eden birçok güzel koy ve küçük köy var. Ayrıca konforlu otelleri ve gece hayatıyla hoş bir hafta sonu geçirebileceğiniz bir belde.

LONDRA TAM İKİZLER'E GÖRE

Burca göre seyahat rehberi

İkizler’in gideceği yerler değişik ve muzipliğe teşvik edici olmalı. Konuşkan insanların, eğlence ve dinlencenin bir arada olduğu yerler. Sardinya Adası’nın burcu İkizler’dir. Böylelikle insanların sıcakkanlılığı ve adanın güzellikleri başınızı döndürebilir. Canınızın sıkılmayacağına dair garanti isterseniz Londra’nın sizin için ideal olabileceğini söyleyelim. Londra’nın İkizler kişiliği, size canınızın sıkılmasına fırsat vermeyecek zevkler önerecek.

YENGEÇLER SUYA YÖNELSİN

Burca göre seyahat rehberi

Tüm su grubu burçları gibi deniz kıyısı sizi cezbediyor. 10 Yengeç’ten 8'i otelde kalmaktansa, villada tatilini geçirmeyi yeğliyor. Kuzey Afrika tarih ve tabiat açısından zenginliklerle dolu. Yemeklerini seveceğiniz gibi kumsalları da çok hoşunuza gidecek. Evinize götürmek için birçok hediyelik de bulabilirsiniz. Bütün güney sahilleri, romantik ve doğaya düşkün Yengeçler için ideal.

ASLAN ŞARAP SEVER

Burca göre seyahat rehberi

Tatilsever Aslanlar’ın en hoşlandıkları şeyler arasında şarap içmek ve gün ışığında oyunlar oynamak gelir. Tabii bir de lüks bir otel. ‘Dolce vita’ tabiri üzerine biraz kafa yorarsanız, İtalya’nın neden bir Aslan ülkesi olduğunu anlayacaksınız. Yemekleri, tutkusu ve iklimiyle İtalya sizi her sene kendisine çekecek. Rodos, sıcak halkı ve kendine has yemekleriyle haftanın bütün yorgunluğunu üzerinizden alacak.

BAŞAKLAR, PARİZYEN OLUR

Burca göre seyahat rehberi

Seyahate çıkmadan önce en ince ayrıntısına kadar her şeyin organize olmasını tercih eden Başaklar tek kişilik otel odalarında konaklamayı sever. Batı Hint Adaları’nın burcu Başak’tır. Servisin iyi ve lüks olmasına sebep de bu olsa gerek. Paris, sistematik şehir planlamasıyla Başak burcundan olduğunu kanıtlıyor. Temiz caddeler ve burada geçirilecek zamanları kolaylaştırmak için düşünülmüş ince detaylar tam size göre.

TERAZİLER KOPENHAG'A BAYILIR

Burca göre seyahat rehberi

Teraziler tam bir uyum ve denge âşığı. Sakin ve huzurlu yerler tam size göre. Kanada, iki farklı dilin uyum içinde konuşulduğu tam bir Terazi ülkesi. Tembel Teraziler’in eğlenmek için de burada kendilerini zorlamalarına gerek yok. Kopenhag, zevk düşkünü âşıklar için baştan çıkarıcı olabilir. Şehirdeki düzen ve uyum, sizin için en ideal yer olduğunun kanıtı.

AKREP'İ MERAK GEZDİRİR

Burca göre seyahat rehberi

Heyecan ve merak uyandırıcı yerler Akrepler’in genel tercihi. Onlar gizemli yerlerin insanı. Fas’ın gizemli havası, buranın Akrep burcundan olduğunu gösteriyor. Tatilsever akreplerin heyecanlı ve coşkulu gece hayatıyla Budapeşte’de güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Gizemler beldesi Kapadokya aklınızı başınızdan alabilir. Mardin ve Urfa da bu anlamda Akrepler’i mutlu eder.

YAY, FETHETMEYE PROGRAMLI

Burca göre seyahat rehberi

Burçlar arasında fetihleri en çok seven burç Yay. Fethedeceği yer ne kadar uzak olursa olsun çekinmez. Avustralya, geniş toprakları ve mistik yerel kültürüyle Yaylar’ı tatmin edecek en ideal ülke. Birayı seven ve outdoor aktivitelerine hayır demeyen Yaylar bu ülkeyi keşfetmeye doyamaz. Çingeneleri ve coşkulu gece hayatıyla Budapeşte’de güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

TEDBİRLİ OĞLAK, HİNDİSTAN'A

Burca göre seyahat rehberi

Oğlaklar bazen gereğinden fazla tedbirlidir. Ama tarih ve gelenek açısından zengin yerler bu burç için ilgi çekici olabilir. Oğlaklar için Hindistan, zengin tarihi ve gelenekleriyle ilgi çekici bir tatil seçeneği olabilir. Çok renkli insanlar ve bambaşka bir kültür, sizi heyecanlandırır. Her yıl değişik festivallerin yapıldığı Brüksel, gezerken eğlenebileceğiniz ender ülkelerden biri.

MOSKOVA'NIN ADINDA GİZLİ: KOVA

Burca göre seyahat rehberi

Sürprizleri seven Kovalar rahatlarına düşkündür. Hem hareketli hem de lüks yerler onlara uygun. Politik, dini ve sosyal problemler yaşansa da sıcakkanlı insanların ülkesi İsrail Kova burcundan olan tatilcilerin ilgisini çeker. Moskova isminden de kolay anlaşılabileceği gibi Kova burcundan. Bağımsız ve orijinal halkı bu komşu ülkede size ilginç günler yaşatabilir. Heyecan ve gizeme olan açlıklarını giderebilecekleri en ideal yer.

BALIKLAR KARADENİZ'E

Burca göre seyahat rehberi

Tutkulu yerler ve insanlar hayal gücünüzü besliyor. Birkaç romantik öğenin de katkısıyla kendinizi sudan çıkmış balık gibi hissetmeniz imkânsız. Portekiz’in kıyıları ve limanları onun Balık olduğunu gösteriyor. Eğer bir şişe içkinin içindeki balık gibi olmayı istiyorsanız bu ülke sizin için ideal. Karadeniz’in muhteşem güzellikteki kıyıları ve yüzlerce çeşit balık iştahınızı kabartacak.

ÜLKELERİN DE BURCU VAR // YURDA HAL

Burca göre seyahat rehberi

Burçlarla seyahat arasında bir ilişki olduğunu birçok kişi astroloji danışmanlığı almaya geldiğinde duyuyor ve şaşırıyor. Her burcun kendine has özellikleri var ve bu özellikler o burçta doğan bir insanı ne kadar etkisi altına alıyorsa, o burca denk gelen bir tarihte kurulmuş bir ülkeyi de aynı şekilde etkisi altına alıyor. Genel burç etkileri dışında da bireysel olarak rota belirlememize yardımcı olan başka bir yöntem de astrokartografi. Astrokartografi, bize birey olarak dünyanın hangi bölgelerinde şanslı, hangi bölgelerinde başarılı, romantik veya meraklı, araştırmacı olduğumuzu gösteren bir astrolojik yöntemdir. Bir başka yöntemse tutulmalarla alakalı. Biz doğmadan önce anne karnındayken gerçekleşen Ay ya da Güneş tutulmaları bize yol gösterici olur. O tutulmaların görüldüğü ve tutulma hattının üzerindeki ülkelerle farklı bir bağlantımız var. Bu bağlantı ruhsal bazı açılımlar yarattığı gibi, hayatımızı şekillendirecek önemli bir hat da olabiliyor.

ÜÇ VAKTE KADAR ŞİFA AMAÇLI SEYAHAT GÖRÜNÜYOR // ASTROLOG SEMAVİİ

Kasımda aile yaşantısında veya özel hayatınızda pürüzleri yüz yüze konuşmak, karşılıklı olarak sorunları ve çözüm yollarını ortaya koymak için seyahat edebilirsiniz. İş hayatında sorun yaşayan kişiler

Burca göre seyahat rehberi
muhatap olduğunuz kişiler başka yerde yaşıyorsa, ikna etmek ve sıkı pazarlık yapmak için gidip yüz yüze görüşebilirsiniz. Tabii öncesinde güzel bir strateji kurmanız da gerekir. Kasımda Mars Oğlak’ta, Satürn Akrep’te akıllı bir strateji ister sizden. Bileği güçlü olan kazanır. Kasım ayrıca ‘şifa’ amaçlı seyahatler için iyi gelebilir. Kasım 22’den sonra ve aralıkta farklı tecrübeler yaşayacağınız ve farklı kültürleri tanıyacağınız kültürel ve ruhsal seyahatler yapmak sizi çok mutlu edebilir. İş seyahati yapacak olan kişilere seyahat tavsiyem ise kasım sonu-aralık; yaptığınız işle dünyaya açılmak, daha geniş camiada hedef kitleleri bulmak, uluslararası şirketlerle işbirliği yapmak ve yurtdışında büyük çaplı girişimler yapmak için harika zamanlar...

False