Burak'a son teklif

Güncelleme Tarihi:

Buraka son teklif
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 01:05

Lazio’ya transferi çıkmaza giren golcü için girişimler hızlandırıldı.G.Saray, ‘Avrupa’da oynayacağım’ diyen yıldız oyuncunun kulübüne ciddi bir teklif yaptı.Trabzonspor, ‘8 milyon Euro bonservis ücreti ya da 6 milyon Euro artı Sercan’ı isteriz’ cevabını verdi.

Haberin Devamı

G.SARAY, İtalyan devi Lazio’nun da gündeminde olan Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak için çaba harcıyordu. Sarı kırmızılılar son olarak sözleşmesinde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan golcü için Trabzonspor’un kapısını farklı bir teklifle çaldı. Cimbom, Burak için 3 milyon Euro artı Sercan Yıldırım’ı önerdi. Yapılan bu teklif sonrası beklemeye geçildi.

Trabzonspor iki ayrı formül sunacak

TRABZON ise, bu teklife karşılık olarak, “8 milyon Euro bonservis ücreti ya da 6 milyon Euro artı Sercan Yıldırım’ı isteriz” dediği öğrenildi. Özellikle bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a transferine sıcak bakmazken, yalnızca sarı kırmızılıların iki formülden birine ‘evet’ demesi durumunda olaya olumlu bakabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Yolunuz açık olsun

DIŞ transferde forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim Avusturya kampına götürmediği Kazım, Pino, Serkan Kurtuluş ve Mehmet Batdal’a, “Yolunuz açık olsun. Gelecek sezon planlarımda yoksunuz ve zaman kaybetmenizi istemem” diyerek oyuncuların biletini kesti.

Huntelaar ile hacklediler

ÖNCEKİ akşam resmi internet sitesine giren G.Saray taraftarları, Schalke’nin yıldızı Huntelaar’ın ‘sağlık kontrolünden geçtiği’ haberini gördü. İnternet korsanlarının saldırısı 5-6 dakikanın ardından son buldu.

Yiğit Gökoğlan İstanbul’da kaldı

G.SARAY’da Avusturya kampına götürülmeyen Yiğit Gökoğlan, çalışmalarına İstanbul’da devam edecek. Sağ ayak serçe parmağında kırık olduğu ortaya çıkan Yiğit özel program dahilinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!