Bulak'tan uyarı

Güncelleme Tarihi:

Bulaktan uyarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, İstanbulspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını futbolcularına hatırlattı ve şöyle konuştu: ‘‘G.Birliği ligin en iyi takımlarından. Gerçek gücünüzü sahaya sürmezseniz yeniliriz.’’

İSTANBULSPOR maçını beklenmedik bir şekilde mağlubiyetle kapatan Trabzonspor'da futbolculara uyarı geldi. Teknik direktör Giray Bulak, Gençlerlirliği maçı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, ‘‘Rakibimiz, ligin en iyi futbol oynayan ve sonuca giden ekiplerinden biri. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Eğer maça iyi konsantre olamazsak, İstanbulspor maçından bile kötü sonuç yaşayabiliriz. Sizden, gerçek gücünüzü sahaya yansıtmanızı bekliyorum’’ şeklinde uyarıda bulundu.

11 ARAYIŞI

Bulak, Löebe'nin takıma yeni katılması, Osman'ın oynayıp oynamayacağının belli olmaması, Jarko, Lange, Güngör ve Abdülkadir gibi futbolcuların formsuzluğu nedeniyle ilk 11'i belirlemekte zorlanıyor. Bulak'ın sol kanatta Jarko veya Orhan'dan birini tercih edeceği, Osman'ın iyileşmemesi halinde stoper olarak Macit'e görev vereceği kaydedildi.

MACİT İSHAL OLDU

Trabzonspor'da Osman'ın grip olup, hastaneye yatırılmasından sonra, Macit'in de ishal olması, teknik kadroyu zor durumda bıraktı. Osman, iki gündür yattığı hastaneden bu sabah taburcu edildi ve tesislere gelerek kampa katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!