Bulak'tan takıma övgü

Güncelleme Tarihi:

Bulaktan takıma övgü
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, savaşan, mücadele eden bir takım yarattıklarını belirtti ve ‘‘Eğer oyuncum yenilgiden sonra ağlıyorsa sorunlar aşılmıştır’’ dedi...

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Giray Bulak, futbolcularına övgü yağdırdı. Futbolcularının hepsinin seviyelerinin üstüne çıkmaya çalıştığını belirten Giray Bulak, ‘‘Eğer oyuncum kaybettiği maçtan sonra ağlıyorsa, sorunların bir çoğu aşılmış demektir’’ dedi. Bulak, savaşan, mücadele eden bir takım yarattıklarını, bu kadroya takviye yapıp, seviyeyi yükselttikleri takdirde Trabzonspor'un çok büyük başarılara imza atacağını söyledi.

MÜCADELEDEN KAÇILMAZ

Oyuncularının maç kazanma arzusu, coşkuları ve savaşçı yönleri açısından iyi durumda olduklarına değinen Bulak, ‘‘Buna rağmen bireysel hata yapabiliyorlar. Taraftarımız iyiniyeti ve kazanma arzusunu gördüğünden yenilse de takımı alkışlayabiliyor. Oyuncu mücadeleden kaçmıyor. Zaten kaçan oyuncu bizim aramızda yer bulamaz. Böyle mücadeleci bir takım yaratırsan taraftar yanında olur’’ diye konuştu.

Bulak, eski yarışmacı takımı mutlaka yaratacaklarını da ileri sürdü. Bu amaçla boş durmadıklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bulak, ‘‘O kadroyu yeniden yaratmak için çalışıyoruz. Transferde çok büyük takımların oyuncularını fazla para vererek almak doğru değil. Ancak alt sıralardaki takımlarda da iyi futbolcular var. Bunları bulup takıma katacağız''dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!