Bulak: "Kaybetmek dünyanın sonu değil"

Güncelleme Tarihi:

Bulak: Kaybetmek dünyanın sonu değil
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor teknik direktörü Giray Bulak, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "Son 2 haftada beklenmeyen 5 puan kaybettik. Bu maç kayıpları telafi karşılaşması olacak. Kaybetmek dünyanın sonu değil. Ne galip geldiğimizde gökyüzüne çıkmış, ne de yenildiğimizde yerin dibine batmış olacağız" dedi.

SERGEN BELİRSİZ

Giray Bulak, takımında eksiklerin bulunduğuna da işaret ederken şu görüşleri savundu: "Sergen'in durumu belirsizliğini koruyor. Yarın bir çalışma daha yapacağız. Bu çalışmadaki duruma göre kendisini kadroya alıp almayacağımıza karar vereceğiz. Yanchev ise Bulgaristan milli takımından geldi. Kendisinden yararlanmayı düşünüyorum."

MORALLER YERİNDE

Öte yandan Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün tek çalışmayla sürdürdü. Bordo mavililerin bugünkü çalışmasına grip olan Löbe katılmazken Sergen salonda çalıştı. Trabzonspor'un bugünkü çalışmasında daha çok şut üzerinde duruldu. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada futbolcuların da moralinin yerinde olduğu gözlendi. Trabzonspor, yarın sabah da basına ve taraftarlara kapalı bir idman yapacak ve Fenerbahçe maçı kadrosu, bu çalışmadan sonra netlik kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!