Bulak "İyi savunma yapmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Bulak İyi savunma yapmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 16:18

Bulak "İyi savunma yapmak istiyoruz"

Haberin Devamı

ADANA(DHA) TFF 1. Lige deplasmandaki 2-2'lik Balıkesir beraberliği ile başlayan Adana Demirspor  cumartesi günü sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüken Teknik Direktör Giray Bulak "Hızlı oynamak istiyoruz, taraftarımızın temposuna ayak uydurmak istiyoruz" dedi.
Balikesir maçını değerlendiren Bulak, şöyle konuştu  "Skor gösteriyorki hem gol atan hem de yiyen bir takımız. Bu nedenle maç kazanmak için yapmamız gereken ise iyi savunma yapıp az gol yemek, ileride de çok pozisyon bulup fazla gol atmamızdır. 25 transfer yaptık. Hepsi yeni yeni kaynaşmaya başlıyor. Çünkü, yeni takım hep bir arada doğru dürüst hazırlık maçı görmedi. Zamanla kadromuz oturacak ve daha iyi olacağız."
Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu'nun bir transfer daha yapılabileceklerini de değerlendiren Bulak "Başkanımız bize bir şey söylemedi. 1 transfer daha yapılacak olması bizim için çok iyi olur. 1 transfer yapılacaksa bunun savunma bölgesine yapılmasını isterim" dedi.
Antrenörlerle Balıkesir maçının ayrıntılarını konuşacağını ve daha sonra bunları futbolcularıyla paylaşacağını ifade eden Bulak, şöyle konuştu "Balıkesir maçındaki durumumuzu futbolcularımla değerlendirdikten sonra cumartesi günü oynayacağımız Çaykur Rize maçında nasıl bir yol haritası çiceceğimize karar vereceğiz. Hedefimiz taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maçımızda güzel bir futbol ve iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz."
DHA(AP)15.8.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!