Bugün bu garajda buluşalım

Siz de “Giyinmek sanattır” diye düşünüyorsanız, 17 Mart Pazar günü mutlaka bizimle olun. Biz nerede miyiz? İstanbul Nişantaşı’ndaki Juno’da.

Haberin Devamı

Alışveriş ile sanat herhalde bu kadar iç içe olamazdı. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV)nin, trendsetter karakterleri, bir garaj satışı düzenliyor. Bu onların uzun zamandır akıllarında olan bir fikir, herkes bir araya gelip 200 parça toplanınca, hadi artık demişler.

 

 

Bugün bu garajda buluşalım

 

 

Juno ise Mim Kemal Öke Caddesi’nin en sıcak mekanlarından biri. Sanatçı dostu bir buluşma noktası. İki haftada bir yeni sanatçıların eserleri oluyor duvarlarında. Yemek yerken baktığınız eseri beğenirseniz, satın alıp gidebiliyorsunuz. 

 

Haberin Devamı

   Bugün bu garajda buluşalım      

 

İKSV çalışanlarının Juno’daki garaj satışı pazar günü 12:00-19:00 arasında olacak. Az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış birbirinden /images/100/0x0/55ea1fa8f018fbb8f86cac88güzel kıyafetler, aksesuvarlar yok pahasına satışa çıkıyor. Üstelik iyi müzik ve şahane kokteyller de var.

Unutmadan, plastik kullanımı ve gereksiz kağıt israfına karşı olduklarından satın alacağınız malzemeleri taşımak için bez çantalarınızı yanınızda getirmeniz gerekiyor. 

 


Bu arada vakıf çalışanları arasında aynı gün birbirinden habersiz aynı (veya benzer) giyinip gelmiş olanların pişti hallerini ölümsüzleştirdikleri Dupond&Dupont fotoğraf serisini de görebilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi adını çizgi roman Tenten’in sakar dedektiflerinden alıyor.

 

Haberin Devamı

 Bugün bu garajda buluşalım

 

TRENDSETTER’LARI TANIYALIM !

Caz Festivali’nden Bahar: Bilgi Üniversitesi Karşılaştırma Edebiyat Bölümün’den mezun. İşinin doğası gereği hayatını müzik dinleyerek geçiriyor. Geri kalan zamanında da hava soğuksa ya örgü örüyor ya sokakta oluyor. Renklere düşkün, ne bulsa topluyor. Giyinmenin sanatsal bir yanı var diye düşünüyor.
Müzik Festivali’nden Efruz: 36 yaşında ve bir Shopaholic (alışverişkolik). Ona göre giyinmek sadece örtünmek değil, kendini ifade etme biçimi ve bunu gerçekleştirme eylemi de (alışveriş) işin en eğlenceli kısmı. “İlk bakışta aşk yaşadığımız, sahip olduktan sonra dolaplarımızın baş köşelerine yerleşip zaman geçtikçe heyecanımızı kaybettiğimiz ve bir kenarda birikmeye devam eden o nadide kıyafetlerimiz eve temizliğe gelen kadınların kendilerine, görümcelerine veya kızlarına yar olmasın artık dedik. Ayrılamadığımız eski sevgilileri görücüye çıkarıyoruz. Eski sezonlarda edinilmiş, az kullanılmış, ya da bir hevesle alınıp bir daha yüzüne bakılmamış kıyafetler, ayakkabılar, çantalar...” diyor.

 

 

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea1fa8f018fbb8f86cac8c

İNDİRİM NEREDE !

* Kiğılı’da baharlık mont ve pardesüler yüzde 30 indirime girdi. Klasik mont ve pardesülerin yanı sıra çift taraflı kullanılan modeller de var.

 

Siyah ve kahverengiye bu yıl mavinin, yeşilin, kırmızının ve morun da birçok tonu eklenmiş. Çift taraflı kullanım sunan yazlık montlar bulabilirsiniz.

 

* İstanbul Cevahir AVM’deki Debenhams’ın indirim günleri başladı. 17 Mart akşamına kadar sürecek olan

 

Mega Day İndirim Günleri” kapsamında tüm sezon ürünlerinde net yüzde 30 ve ayrıca seçili ürünlerde yüzde 50

 indirim, kozmetik departmanında ise yüzde 30’a varan indirim var. 100 TL alışveriş yapan herkese küçük boy Pinkberry hediye edilecek. Çocuklu alışverişçiler için mağaza önüne çocuk aktivite alanı kuruldu.

 

Haberin Devamı

* e-ticaret sitesi incehesap.com, “Gece Nöbeti” ismini verdiği etkinliklerin ilkini bu akşam 22:00-00:00 arasında gerçekleştiriyor. Piyasa değeri 250 TL olan 1 TB’lık WD taşınabilir hard diskler 129 TL’ye satılacak.

 

* Kidycity.com’da Kanz, Pampolina, Doll, Whoopi ve daha başka markaların çocuk tekstil ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle satılıyor.

 

 Bugün bu garajda buluşalım

 

 

http://twitter.com/alisveriscadisi

 

Yazarın Tüm Yazıları