Budapeşte’de evlendi

Ünlü modacı Dilek Hanif, dün 6 aydır flört ettiği Ali Somer’le evlendi. Nikah Budapeşte’deki Türk Büyükelçiliği’nde kıyıldı. Tören öncesi telefonla konuştuğum ünlü modacı, Budapeşte gibi tarih kokan bir şehirde evlenme isteğinin Ali Somer’le gerçekleştirdiği için de çok mutlu olduğunu söyledi.

Ada Şirketler Grubu, Ada Mobilya, Ada Yapı, Ada Antik ve Ada Tekstil’in sahibi Ali Somer ve Dilek Hanif’in nikah törenlerinde çiftin yakın dostları, Hanif’in ilk evliliğinden olan kızları Dilhan ve Hande de katıldı. Dilek Hanif, İstanbul’daki dostları için de önümüzdeki günlerde Anadolu yakasındaki evlerinde bir davet vereceklerini belirtti. Budapeşte’de evlendi

Bayrağı devraldı/images/100/0x0/55eb214bf018fbb8f8ad1e7b

TEKEL’in "Ankara" ve "Topkapı" adlı purolarının üretildiği fabrika geçtiğimiz aylarda özelleşmiş ve TEKA olarak bu fabrikayı Akmerkez Tobacco Shop’un sahibi Koray Elgun almıştı. Geçtiğimiz gece Mia Mensa’da eğlenen Elgun’un hem gece hayatını hem de işleri bir arada götürebilmesine şaşırdım. Elgun,"Geç yatsam da ertesi sabah işimin başında olurum. Babamın bana sağladığı bu olanakları daha da ileriye taşımam gerektiğine inanıyorum" diyor...

Budapeşte’de evlendi

Ustaların birincisi

Geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Porto Carras beldesinde düzenlenen Balkan Binicilik Engel Atlama Şampiyonası’nda, milli binici İskender Pisak Ustalar Kategorisi’nde birinci oldu. Şampiyonada Türkiye’den ayrıca Serra Önkal, Sencer Can ve Hulki Karagülle yer aldı. Serra Önkal, Ustalar Kategorisi’nde üçüncülük elde etti.

Kızını nişanladı

Melda Tuna nişanlandı. Geçtiğimiz ay aile arasında yapılan yüzük takma töreniyle Tolga Cinisli ile nişanlanan Melda Tuna, Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’nın ilk evliliğini yaptığı İlkay Tuna’dan olan kızı. Melda Tuna, annesi İlkay Hanım’la geçtiğimiz gece Cahide-Sayfiye’de eğlendi. Anne kıza o gece, Esin Cerit de eşlik etti. Ayşegül Germir’in, Nejat Cinisli’den olan oğlu Tolga ile Melda, 2007’de evleneceklermiş.

Miami-Bodrum hattı

Ünlülerin mimarı Erol Kataş geçtiğimiz ay Amerika’ya gitmişti. Eşi Duygu Hanım ve oğluyla Miami’deki evlerinde bir ay tatil yapan Erol Kataş, geçtiğimiz haftayı Bodrum Türkbükü’ndeki İberotel’de geçirdi. Bu arada Erol Kataş’ın, Beylikdüzü’nde, fuar sektörüne hizmet verme amacıyla inşa edilen Büyükçekmece’deki 5 yıldızlı otel projesine imza atacağını hatırlatayım. Otelin dikkat çekici bir görselliği olacağını belirten Kataş, görselliğin yanında konfor ve işlevselliğin de ön planda tutulduğunu söyledi.

Salma’nın kardeşi İstanbul’da

Angelina Jolie, Brad Pitt, Edward Norton gibi dünyaca ünlü yıldızların evlerinin tasarımlarını yapan Sami Hayek, İstanbul’da. Ünlü mimar Kanyon’da yer alan Türkiye’nin ilk dizayn mağazalarından Haaz’ın, Maslak’ta 1000 metrekarelik alana kurulacak Haaz Gallery projesi için Türkiye’ye geldi. Hayek, bu projeye tasarımcı kimliğiyle imza atacak. Sami Hayek, ilginç tasarımlarıyla olduğu kadar geçtiğimiz ay İstanbul’a gelen Salma Hayek’in kardeşi olmasıyla da dünya basınının ilgisini çekiyor.

Şamdan’da sıcak saatler

Önceki gece Etiler Şamdan yeni bir aşkın başlangıcına ev sahipliği yaptı. Baran Süzer ve 2004 Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan arasındaki ilişki Şamdan’ın önce masalarında, ardından küçük dans pistinde başladı. Öpüşmeler, koklaşmalar samimi ortam iki genci birbirine iyice yakınlaştırdı. Gümüşdoğrayan, ilerleyen saatlerde Baran Süzer’i öyle ateşli öptü ki bu öpücük sonrası gençler Etiler Şamdan’ı terk etmek zorunda kaldı.

Değirmen açıldı

İstanbul’un gözde turizm merkezlerinden Şile’de yapımı tamamlanan Değirmen Otel’in açılışı geçtiğimiz gece otelin havuz başında yapılan kokteyl daveti ile gerçekleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Gönül Yazar, Mustafa Sağyaşar, Cemil İpekçi, Nil Ünal, modacı Fevziye Çamer açılışa renk kattı.
Yazarın Tüm Yazıları