BU YAZ ALIŞVERİŞE DAİR NE VARSA HEPSİBURADA.COM’DA

Güncelleme Tarihi:

BU YAZ ALIŞVERİŞE DAİR NE VARSA HEPSİBURADA.COM’DA
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2011 16:39

Hepsiburada.com’a Yaz Geldi!

Haberin Devamı

Yepyeni ürün çeşitleriyle yaza merhaba diyen hepsiburada.com, sezon alışverişlerinde müşterilerine birbirinden renkli seçenekler sunuyor. Güneş gözlüğünden plaj kıyafeti ve sandaletlere, plaj oyuncaklarından güneş kremlerine kadar binlerce ürüne siz de sadece

bir tık’la ulaşabilir, tatil öncesi evinizin rahatlığında alışveriş yapabilirsiniz.

Sadece plajlarda değil, evde de yazı getiren hepsiburada.com’da 2.500 çeşit bahçe ürününü ve 5.000 çeşit ev tekstili ürününün yanı sıra onlarca farklı markanın klima ürünlerine de ulaşabilirsiniz.

Yazlık ürünlerin dışında şu anda 36 kategoride 350.000 farklı ürünü müşterilerine sunan Hepsiburada.com, müşterilerin birçok ihtiyacını tek bir yerden karşılayabileceği zengin bir ürün gamına sahip.

Karar vermenin en kolay yolu burada!

Haberin Devamı

Sadece ürün çeşitliliği konusunda değil, 36 kategoride satın alma ipuçları, farklı açılardan çekilmiş ürün görselleri ve binlerce ürün videosu  ile müşterilerin karar vermesini ve satın almasını kolaylaştıran hepsiburada.com, 800 bini aşan kullanıcı yorumuna sahip bir site olarak müşterilerinin ürünler hakkında fikir sahibi olmalarına da katkı sağlıyor.

Yeni bir hayata hazırlananların evlilik listesi de hepsiburada.com’da!

Ev kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Hepsiburada.com, yeni bir hayat kurmaya hazırlanan çiftlere ihtiyaçları olacak tüm ürünleri tek bir yerde bulmalarını sağlayan ve alışverişlerini kolaylaştıran sayfalarla yeni evlenecek çiftleri dükkan dükkan gezme zahmetinden kurtarıyor. Beyaz eşyadan mobilyaya, ev tekstili ürününden ev sinema sistemlerine kadar binlerce alternatifi tek bir tıkla kullanıcılarına ulaştırıyor.

Yeni evli çiftler hepsiburada.com’un sunduğu ‘’Hepsi Olsa’’ hizmeti ile ihtiyaçları olan ürünleri ya da kendilerine hediye edilmesini istedikleri ürünleri listelerine ekleyerek sosyal çevresiyle paylaşabiliyor. İsteyen kişiler listedeki bir ürünü bu çifte hediye edebilmenin yanı sıra çevresindeki diğer yakınları ile birleşerek, çiftlerin seçtikleri tüm ürünleri ortaklaşa ve kolayca satın alabiliyor.

Haberin Devamı

Yeni nesil teknolojileri yakından takip ediyor

Hepsiburada.com kullanıcıları, Smart Tv , Smartphone, Tablet pc ve yeni nesil işlemcili notebooklar gibi dijital dünyanın son teknoloji ürünlerine uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla sahip olabiliyor. Üstelik Türkiye’nin her noktasına adrese teslim imkanı sağlıyor.

Her yerde internetten alışveriş keyfi

Hepsiburada.com, müşterilerine internet bağlantısının olduğu her yerde sınırsız alışveriş keyfini yaşatmayı amaçlarken, onlara internetten alışverişin getirdiği tüm konforları da sunuyor. Daha keyifli ve kazançlı bir alışveriş için; zengin ürün çeşitliliği, ev ve ofislerinin rahatlığında alışveriş, pek çok farklı ürünü aynı anda karşılaştırabilme imkanı, zamandan tasarruf, fiyat avantajı, kapıya kadar ürün teslimatı, satış sonrası hizmet garantisi hepsiburada.com’un sunduğu ayrıcalıklardan sadece birkaçı.

Haberin Devamı

Öderken de seçenek çok!

Müşterilerine diledikleri şekilde ödeme alternatifleri sunan hepsiburada.com; kapıda, kredi kartıyla, telefondan, havale/EFT ile, BonusPay veya Can Limiti ile kullanıcıların her an her yerden ödeme yapabilmelerini sağlıyor.

Hepsiburada.com’da herkesi mutlu edecek bir şey var!

Yüz binlerce ürün çeşidiyle 7’den 77’ye herkese hitap eden hepsiburada.com;  Anneler Günü,

Babalar Günü, Sevgililer Günü, yılbaşı, doğum günü gibi özel günlerde bile internet kullanıcılarının işini çok kolaylaştırıyor. Müşterilerine çiçekten hediye sepetine, kişiye özel hediyelik ürünlerden hediye kartlarına kadar birbirinden güzel hediye seçeneğini de bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Kurumsal satışın adresi burada!   Â

Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olarak KOBİ’lere de butik hizmet veren hepsiburada.com’un kurumsal müşterileri, 6.000 çeşit promosyon ürününden, iş elbisesine, tüm teknoloji ürünlerinden sarf malzemelerine pek çok ürünü tek bir çatı altında, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla bulabiliyor. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan büyük küçük tüm işletmelerin adresine teslimat yapması ve onlarla direkt iletişim kurması bu alanda hepsiburada.com’u rakipsiz kılıyor.

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!