"Bu sezon daha iyi olacağız"

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon daha iyi olacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2011 15:53

Sezon öncesi hazırlık kampı için Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Leogang bölgesinde bulunan Beşiktaş'ta, bu sabah yapılan antrenmanın ardından İbrahim Toraman, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu ilk olarak hazırlık kampının olumlu bir şekilde sürdüğünü ancak Ersan Gülüm'ün sakatlığının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Toraman, şunları söyledi;

"Hazırlıklarımızın ilk etabı İstanbul'daydı. Şimdi 3 gündür buradayız ve herşey çok iyi gidiyor. Sadece Ersan'ın sakatlığı hepimizi çok üzdü. Kendisi genç bir futbolcu ve bu durumu çabuk atlatacaktır. Futbolda böyle şeyler var. Dün akşam takım olarak odasına gittik ve kendisini moral vermeye çalıştık. Umarım bir an önce aramızı döner."

Toraman geçen sezon savunma oyuncularının yaşadığı sakatlıklar ve cezaların kendilerini etkilediğini belirterek, "Geçen sezon defans hattında sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu bizi etkiledi. Bu duru uyum sürecini sürekli uzattı. Defanz bölgesinde oyuncuların birbirine olan uyumu çok önemlidir. Bu uyumu geçen sezon yakalayamadık. Bu sene yeni transferler yapıldı. İyi bir rekabet yaşayacağız bu durum da Beşiktaş'ın kazancı olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

"GEÇEN SEZON TAKIM OLAMADIK, BU SEZON TAKIM OLMALIYIZ"

İbrahim geçen sezon takım olamadıklarını kabul ederken, bu sezon öncelikle takım olabilmek için çalışacaklarını ifade ederek, "Geçen sezon bazı maçlarda takım olabilmeyi başarabildik. Ancak tüm sezonu bu durumu yayamadık. Geçen sezon saha içinde çok anlaşmazlık vardı. Sanırım Tayfur Hocamız bunu tribünden dana iyi gördü ve göreve başladığında bu konuya öncelik verdi. Ben bu sezon daha iyi bir takım olabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BANA NEREDE GÖREV VERİLİRSE ORADA EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM"

Toraman bu sezon defansın sağ bölgesinde de görev yapma ihtimalinin bulunması durumu hakkında ne düşündüğü konusunda şu cevabı verdi;

"Bana nerede görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Orta sahada, defansın sağında veya başka bir bölgede yine en iyisinin yapmaya çalışırak oynayacağım. Bu durum beni etkilemez."

"RAKİBİMİZ DE OLSA FENERBAHÇE'NİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM BENİ ÜZDÜ"

İbrahim Toraman "Futbolda Şike Şoruşturması" hakkında sorulan soruya şu yanıtı verdi;

Haberin Devamı

"Tabii ki iyi bir olay değil. Rakibimiz olsa da Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum beni üzüyor. Bu konuda çok fazla yorum yapmamak lazım. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Umarım en doğrusu neyse o olur".

"SCHUSTER'İN OYNATTIĞI SİSTEMDE EN ÇOK ZARARI DEFANS OYUNCULARI GÖRDÜ"

Tecrübeli oyuncu Schuster dönemindeki sistemden en çok defans oyuncularının zarar gördüğünü söyledi.

Toraman şöyle konuştu;

"Hocanın kendi sisteminden dışarı çıkmıyorduk. Sürekli hücum yapıyorduk. O dönemde en çok zararı biz defans oyuncuları gördük. Herkes hücuma çıkıyordu. Oyunu devamlı rakip sahada kabul ediyorduk. Ancak ben Schuster'e de saygı duyuyorum"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!