Bu sefer olmadı

Güncelleme Tarihi:

Bu sefer olmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 00:45

KADIN voleybolunda dünyanın en iyi takimlarından biri olan Rusya, uzun süre sınırda yaşanan uçak krizini bahane ederek Ankara’ya gelmek istememişti.

Haberin Devamı

Keşke gelmeselerdi. 2003 yılından beri Rusları Başkent’te yenmek bir gelenek olmuştu ama Rus ekolü geleneği bozdu. Hücumda büyük sıkıntı yaşadığımız ilk seti takım halinde iyi servis atıp defans yaparak kazandık.

Daha düz oynayan bir pasör olsa da 2. set oyuna dahil olan Starseva’nın yönetiminde Ruslar bu kez hücumda rahatladı ve sonuca çabuk gitti. Rakip takım halinde bu kadar iyi servis atınca bizi kendi oyunlarını oynamak zorunda bıraktı. Köşeden yüksek top düellosunu kazanan son Avrupa şapiyonu 2012’nin rövanşını aldı.

DESTEK ZAMANI

Seyircinin canlandırdığı kızlarımız 4. sette Neriman önderliğinde büyük çaba sarfetseler de blok üstünden hücumlarıyla Kosheleva bizi üçüncülük maçı oynamak zorunda bıraktı.
Teknik heyetin değişikleri seyircinin desteği kızların inancı bu kez devi devirmek için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

İtalya dişimize göre bir rakip ama bu maçı hemen unutup uzun yoldan da olsa hedefe yürümeye devam etmeliyiz.
Önemli bir unsur olarak Ankaralı spor severlerin İtalya karşısında millileri yalnız bırakmaması gerek. Bu destek galibiyet için önemli bir etken olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!