Bu parayı vermem

Güncelleme Tarihi:

Bu parayı vermem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Seba, Roberts'in fiyatını öğrenince rest çekti:

Beşiktaş Kulübü Başkanı, İngiliz futbolcunun 4 milyon dolarlık bonservis bedeli nedeniyle yabancı golcü almayacaklarını açıkladı. Seba, yurt içinde transfer görüşmeleri yapacak.

Maddi sorunlar

Beşiktaş Yönetim Kurulu, İngiliz futbolcu Roberts'in bonservis fiyatı 4 milyon paund olunca, Süleyman Seba'nın ağırlığını koymasıyla transferden vazgeçti. Beşiktaş Transfer Komitesi, kulübün maddi sorunları bulunduğunu belirterek Alman çalıştırıcının ısrarla istediği oyuncuyu almayacaklarını açıkladı.

Golcümüz var

Yönetici Fahrettin Curoğlu, siyah beyazlı takımda Ertuğrul, Nihat ve Ahmet gibi golcülerin bulunduğuna dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: ‘‘Biz öncelikle orta saha ve sağ kanat oyuncusu arıyoruz. Teklifimizi Briegel'e ilettik o da kabul etti. Arayışlarımızı yurt içinde sürdüreceğiz.’’

Seba görüşecek

Başkan Süleyman Seba, Transfer Komitesi'nin yetkilerini eline alarak Altay'dan Bayram ve Gaziantepspor'dan Ramazan'ın alımını bizzat kendisinin yürüteceğini belirtti. Seba, ‘‘Transfer görüşmelerini ben yapacağım. Yurt içindeki oyuncularımız bizim için daha uygun. Hem ucuz, hem de Türkiye'yi tanıyor’’ dedi.

Akbulut'un penaltı isyanı...

Beşiktaş Kulübü Menajeri Kadir Akbulut, siyah beyazlı takımın sezon başından bu yana oynadığı 7 lig maçında 5 penaltı düdüğünün çalınmadığını iddia etti. Genç futbolcularla centilmence mücadele verdiklerini belirten Akbulut, ‘‘Sesimizi çıkarmıyoruz ama sahada ter döken oyuncularımıza yazık ediliyor’’ dedi.

Akbulut Kocaelispor maçında Münch'ün Zeki tarafından, İstanbulspor karşılaşmasında Nihat'ın Timur tarafından, Denizlispor müsabakasında Ahmet Dursun'un, Gençlerbirliği maçında Münch'ün ayaklarının yerden kesilmesi ve Altay maçında Ahmet Dursun'un kaleci tarafından yere düşürülmesine hakemlerin seyirci kaldığına dikkat çekti.

Akbulut sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Her maçta penaltı beklentisi içersinde değiliz ama hakkımızın çalınmasına göz yumamayız. Bundan böyle lig maçlarında hakemlerimizin duyarlı ve örnek olmasını istiyoruz.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!