Bu ne rezalet

Güncelleme Tarihi:

Bu ne rezalet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1997 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Türk futbolunun iki büyüğü dün akşam karşı karşıya geldi. Yeni sezon öncesi bir hazırlık maçıydı bu. Aman Allah'ım bir de ne görüyoruz, orta hakem gözlüklü, ayakkabı numarası herhalde 48. Hele hele iki yan hakem vardı ki... Biri sanırım kasaptı, diğeri de manav. Sakın kasapları ve manavları küçük gördüğümü sanmayın. Demek istediğim hakemlikle falan hiçbir ilgileri yok. Kısacası tam bir rezalet.

Yazıklar olsun. Eğer iki ekibin herhangi birinin yöneticisi olsaydım, şahsen bu maçın oynanmasına izin vermezdim. Aslında dün akşam ben üç kişiyi merak ediyordum. Bir tanesi Hırvat Vugrinec, diğeri Misse Misse, ötekisi de Rada'ydı.

Ama inanınız, böyle bir komedide bu üç oyucudan herhangi birisi için olumlu veya olumsuz söz etmek mümkün değil. Çünkü, seyirciler gibi biz de hakemleri izlemekten kendimizi alamadık. O nedenle kesin bir karar vermemiz mümkün değil.

Ancak Vugrinec çok çabuk bir oyuncu. Aynı zamanda teknik de. Anlaşılan önümüzdeki günlerde yapılacak olan hazırlık maçlarında, tabii en önemlisi de iyi bir hakem üçlüsüyle yönetilen karşılaşmalarda bu üç oyuncuyla ilgili daha net görüşleri söyleyebileceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!