Bu nasıl sevgi!

Yaz sıcakları bir anda bastırdı, Bodrum sezonu açtı, Göltürkbükü sahilleri doldu.

İstanbul’dan Bodrum’a kaçan ilk isimler arasında Deniz Akkaya ile Kayserili işadamı sevgilisi Ali Rıza Özderici de var. Sevgililer Bodrum günlerinde People Beach’de denize girip, yine bu mekanın iskelesinde güneşlenmeyi tercih ediyor. Ancak aralarında garip bir sevgi gösterisi olduğu ortada! Tıpkı fotoğraflara yansıdığı gibi... Ali Rıza Bey plajda oturdukları sırada ayağını Akkaya’nın sırtına uzatıyor, seviyor, gıdıklıyor, gülümsüyor! Ancak manzarayı görenler, bunun nasıl bir sevgi gösterisi olduğunu anlamakta doğal olarak güçlük çekiyor.

Seray olayının gerçeği

Geçtiğimiz hafta Seray Sever’in Seba Millenium Evleri’nde sevgilisiyle buluştuğu dedikodularının gerçeği yansıtmadığını öğrendim. 06 plakalı Mercedes jeep sahibi evli, iki çocuk babası, sanayici işadamı meğer site sakiniymiş. Aracın Ankara plakalı olması ve isim benzerliği işadamı Ahmet Çakan’ı oldukça sıkıntıya sokmuş. Sonuçta Seray Sever ile Ankaralı işadamının hiç tanışmadıklarını öğrendim.

Balonlu açılış

Antalya, Kemer’deki Club Inferno geçtiğimiz hafta açıldı. Tuğba Özay, Gizem Özdilli ve Arzu Pavlova gibi mankenlerin katıldığı açılışın onur konuğu ise Gönül Yazar’dı. Mekanın ortakları Erol Sarkun, Hayri Alpasar ve Evren Alpasar, ilerleyen saatlerde balonla gökyüzüne yükselen Gönül Yazar ve Gizem Özdilli’yi gecenin en cesur ikilisi seçti.

Ayrılık yalan

Nur Taşkent, sevgilisi Noella ile ayrıldıkları yönündeki söylentilere gülüp geçti bunca zamandır. Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olan sevgilisiyle ilişkisinin bitmediğini kanıtlamak için de hiçbir çaba harcamadı. Önceki gün objektife yansıyan ise beraberliğin sürmekte olduğunu ortaya koydu. Noella ve Taşkent, Ortaköy Anjelique’de eğlendiler. Onlara Cem Cantaş ile sarışın sevgilisi de eşlik ediyordu. Grup gecenin sonunda çakır keyif bir halde çıktı kulüpten...

İtalya kaçamağı

Manken-sunucu İpek Tanrıyar, geçtiğimiz hafta İtalya’ya gitti. İki hafta önce Bodrum’da tatil yapan Tanrıyar, Milano’da yaşamak istediğini aylardır belirtiyordu zaten. Bu seyahatin nedeni de duyduğuma göre orada kiralık ev bakmakmış. Tanrıyar’a İtalya gezisi sırasında sevgilisi Nejdet Göral da eşlik etti. Çift İstanbul’a dönüşte aşklarını açıklayacakmış.

Mecburen gözlüklü

Kayserili işadamı Mehmet Gazioğlu’nun eşi İnci Hanım, geçtiğimiz günlerde Sabancı Atlı Köşk’teki özürlü çocuklar yararına verilen öğle yemeğine katıldı. İnci Hanım, yemeğe başlarken Gucci gözlüklerini takmamıştı. Ama bir yandan güneş, bir yandan da o güneş altında objektiflere bakma zorunluluğu Gazioğlu’nu güneş gözlüklerini takmaya mecbur etti.

Aile genişliyor

Tekstilci Gabi Abut, ikinci evliliğini yaptığı Hande Hanım’dan iki çocuk sahibi oldu. 5 yaşındaki oğlu Serim’e geçtiğimiz aylarda kız kardeş geldi. İlk eşi Eti Finz’den de iki kız sahibi olan Gabi Bey, söylenenlere göre en küçük çocuğunun üzerine titriyormuş. Geçtiğimiz haftayı Göltürkbükü’nde geçiren Gabi Abut ve ailesi, tatilin keyfini en iyi şekilde çıkaranlardandı...

Ağırbaşlı güzel

Volkan Büyükhanlı’nın sevgilisi Berrak Tüzünataç, tüm yazı Bodrum’da geçireceğe benziyor. Fuga Tatil Köyü’nü 4 yıllığına işletmek için devralan Volkan Büyükhanlı’nın yanından bir an olsun ayrılmayan Tüzünataç, güzelliğinin yanı sıra ağırbaşlılığı ve sevecen tavırlarıyla da takdir topluyor.

Bodrum’da aşk yeniden

Selin Denizli geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sözlüsü Mehmet Ertem ile barıştı. Çift bu barışı kutlamak için de soluğu Bodrum’da aldı. Selin Denizli, seksi vücut hatlarını ortaya çıkaran beyaz bikinisiyle tüm beach’in gözdesiydi. Neredeyse bir an olsun birbirlerinden ayrılmayan sevgililer, görünüşe bakılırsa ayrılıktan yeteri kadar ders almışlar.

Dün kutlanan babalar günü için Selin Denizli babası Mustafa Denizli ile buluşmak için İzmir, Çeşme’ye gitti. Sevgilisi Mehmet Ertem ise Bodrum’da tatiline devam etti. SelinDenizli bu özel gün için babasına parfüm almış, kız kardeşi Lal ise Beymen’den kravat...

Rotası değişmedi

Çağla Şikel her sene olduğu gibi bu yaz aylarının ilk haftasında da Bodrum’daydı. Ünlü manken Göltürkbükü Maki Otel’in iskelesinde bol bol güneşlendi, sıcaktan bunalınca kendini denize attı, ardından çıkıp tekrar şezlonguna uzandı. Bunları yaparken de tüm gözler onun üzerindeydi.
Yazarın Tüm Yazıları