Bu iş ciddi

İzzet Antebi, altı aydır Ebru Gürsoy’la flört ediyor.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sensiz Olmuyor’da Emre Altuğ’un hırslı nişanlısını canlandıran Ebru Gürsoy’la sevgilisine geçtiğimiz gece Ortaköy Anjelique’de rastladım. Çifte yakın çevreler bu işin ciddi olduğunu, Antebi’nin evlilik planları yaptığını fısıldıyorlar.

İki aşık mekanı elele terk etti.

New York’ta aşk

Geçtiğimiz hafta Atıl Kutoğlu, ‘Ottomania’ adlı koleksiyonunu, New York Moda Haftası kapsamında düzenlediği bir defileyle tanıttı. Bryant Park’ta kurulan çadırda ‘Turquality’ logosu altında gerçekleşen defilede, Sezen Aksu’nun müziği eşliğinde podyuma çıkanlar arasında Güzide Duran da vardı.

Duran’ın, sevgilisi İlker İnanoğlu’ndan ayrılmasına sebep olduğu ileri sürülen Moris Kohen de New York’ta Duran’ın yanındaydı. İkilinin New York’ta buluşması aşk dedikodularını pekiştirdi. Zaten ünlü mankenin, orada bulunan gazetecilere, ‘20 gündür beraberiz’ demesi de, bu aşkın belgesi oldu. İkili, defile sonrasında da, Kutoğlu’nun verdiği partiye katıldı. Çiftin buradaki samimiyeti dikkat çekiciydi.

Bu arada İstanbul’da kalan İlker İnaoğlu bir aydır Destan Akın’la flört ediyor. İnanoğlu ve Akın geçtiğimiz gece Ortaköy Anjelique’de birlikte eğlendiler.

Kırmızılı kadın

Deri ithalat sektörümü-zün önde gelen isimlerinden Ruken Mızraklı, kısıtlı da olsa kendine ve eğlenmeye vakit ayırabiliyor. İşkolikliği tüm dostları tarafından bilinen Ruken Hanım’a geçtiğimiz gece Reina’da rastladım. Gülbin-Erkan Simitçioğlu çiftinin verdiği davete katılmıştı. Ruken Hanım kırmızı bluz ve şalvarıyla gecenin en şıkı olurken, Reina’daki diğer hanımların da kıskanç bakışlarına hedef oldu.

Cortes’in Eyşan takıntısı

Geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Cortes gösterisini izleyenler arasında Eyşan Özhim de vardı. Eşinden ayrıldığı haberleriyle gündeme gelen Özhim, ünlü dansçının 2001 yılındaki İstanbul ziyaretinde de başroldeydi. Cortes’le Özhim arasındaki sıcak ilişki, Özhim’in kendisine hediye ettiği nazar boncuklu bilezikle basın toplantısına katılmasıyla açığa çıkmıştı. Cortes’i en ön sıradan izleyen Eyşan Özhim, gösteri sonunda da ünlü dansçıyla Ortaköy’deki Anjelique bara gitti.

Patlamış mısır keyfi

Finansbank’ın sahibi Hüsnü Özyeğin’in eşi Ayşen Hanım, geçtiğimiz hafta, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı. Sezen Aksu konserini izleyen Ayşen Özyeğin, Ürdün Kraliçesi Rania’nın yardıma muhtaç çocuklar konusunda çalışmalarına katkı sağlamak için geçtiğimiz ay Ürdün’e gitmişti. Ayşen Hanım, konser başlamadan önce patlamış mısırını yerken bir yandan da arkadaşlarına Ürdün’deki gelişmeleri anlatıyordu.

SIKI DOSTLAR

Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaydı. Bubikoğlu, Sezen Aksu’nun ‘Kardelen’ projesi kapsamında verdiği konseri izledi. Tarlabaşı’ndaki eski Etap Marmara Oteli’nin genel müdürü Fikret Evliyagil ve eşi Nur Hanım’la birlikte en ön sıradan izledi Aksu’yu Bubikoğlu.

İyileşemedi

Monique Benardete’nin dizinde iki ay önce ödem oluşmuş, iki hafta evinden çıkamamıştı. Benardete’nin ayağı henüz iyileşmedi. Bastonla yürümek zorunda kalan Monique Hanım, geçtiğimiz gece Reina’da eğlendi. Ayakta durmak, yürümek için bastona ihtiyacı olan Monique Hanım’ın, gecenin sonunda bir hayli yorulduğu, dahası ızdırap çektiği gözlerinden, mimiklerinden anlaşılıyordu.

DJ’liğe soyundu

Beyoğlu, Fransız Sokağı’nda bu ayın sonuna kadar, ünlüler DJ’lik yapacak. Geçtiğimiz gün DJ’lik yapanlar arasında, Zeynep Tunuslu ve Derya Baykal da vardı. Tunuslu, getirdiği underground şarkılardan oluşan CD’yi DJ’e verip çaldırdı. Derya Baykal ise seçtiği romantik Fransızca şarkıları dinletti Fransız Sokağı müdavimlerine. Baykal, aynı anda orada bulunan iki gencin söz yüzüklerini de taktı.

Nihayet çocukları bıraktılar

Ortaköy meydanının çevre düzenlemesine, Teşvikiye’deki Hüsrev Gerede heykeline ve daha birçok önemli projeye imza atan mimar Erhan İşözen, eşi Oylum Öktem’le geçtiğimiz gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaydı. Ünlü dansçı Cortes’i izlemeye giden çiftin keyfi yerindeydi. Mütevazı çift çocuklarını bırakıp eğlenmeye, gece gezmelerine sık çıkmazlar. Ama iş Cortes’i izlemeye gelince, ne yapıp edip geldiklerini belirtiyorlardı.
Yazarın Tüm Yazıları