Bu inat niye?

Güncelleme Tarihi:

Bu inat niye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 1997 00:00

Korkut GÖZE
Haberin Devamı

Beşiktaş, oyunun ilk 20 dakikasında yakaladığı iki golün rahatlığı ve şımarıklığını maçın geneline yayınca Başkent'te stresli bir gece yaşadı. İki gol sonrası tempoyu düşürmek, sadece kontrollü oyunu yeğleyerek 90 dakikanın bitimini beklemek ilkel bir düşünce biçimiydi.

Oysa, özellikle ilk yarıda rakip çok hafifti ve Beşiktaş'ı zorlayacak güçte değildi. İkinci yarıda Gençler'in attığı iki golde de Beşiktaş savunmasının adam paylaşmaktaki kronik rahatsızlığı dün gece yine gündemdeydi. Böyle giderse, bu savunma üçgeni bir gün Mrmiç'i de sıradan bir kaleci kılığına sokacak.

İki kanat evlere şenlik... Galli hoca, Serdar'a ancak yarım saat dayanabildi, sonra çekip aldı oyundan...

Gözler Letchkov'un üzerindeydi. Bulgar futbolcu tekniğini ön plana çıkarıp, fiziğini ekonomik kullandı. Belli ki, henüz hazır değil.

Beşiktaş, Amokachi, Mehmet ve Yankov'un dışında oyuna ağırlığını koyacak, varlığını hissettirecek futbolcu eksikliğini yaşıyor. Erkan, artık giydiği formanın sorumluluğunu ve bilincini taşımalı. Tayfur, oyunun her iki yönünü de oynamayı denemeli. Alpay, kendine çekidüzen vermeli. Ve Toshack inadından vazgeçip, bu takımda Recep'in rahatlıkla oynayacağı gerçeğine artık kendini inandırmalı. Yoksa, Beşiktaş'ı kötü günler bekliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!