Bu ikilinin yanında ben frapan kaldım

Melih Kibar ile Çiğdem Talu’nun birlikte yaptıkları şarkıları senfoni orkestrası eşliğinde seslendirme projesi, önceki gece Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserle hayata geçirildi.

Kibar’ın piyanosunun başına bu kez kızı Merve otururken, Garo Mafyan’ın yönettiği CRR Senfoni Orkestrası’na bir de Erol Evgin, Nükhet Duru ve Candan Erçetin’in yorumu eklenince Açıkhava’da unutulmaz bir gece başlamış oldu. Öte yandan bu üç sanatçının kendi aralarındaki atışmaları da izleyicileri dakikalarca güldürdü. Özellikle Evgin’in ‘İki büyük yıldızla birlikte olmak benim için mutluluk. Ama onlar Türkiye’nin en sade hanımefendileri... Ben aralarında çok frapan kaldım. İkinci yarı ceketi çıkarmayı düşünüyorum. Üçüncü yarı yok değil mi? Sonra gömleği çıkarmak zorunda kalmayayım’ sözleri üzerine Açıkhava kahkahalarla çınladı. Hemen söze giren Nükhet Duru ise onun esprisini ‘Kıyafet konusunda adım çıkmıştı. Neyse ki Candan namusumu temizledi’ diye sürdürdü.

KONSERDEN SONRA EĞLENMEYE GİTTİ

Melih Kibar’ı anmak için düzenlenen konserde, ünlü müzisyenin piyanosunun başına kızı Merve geçti. Erol Evgin’in deyimiyle ‘Babasının bayrağını dalgalandıran’ Merve Kibar, konser sonrası ise Reina’ya gitti. Oradan 03.30 civarında çıkan genç kızın yanında sevgilisi de vardı.

İş yemeğiymiş

Pop müziğin sevilen sesi Ege, önceki akşam Arzu adındaki kız arkadaşıyla Ortaköy’deydi... İkilinin mekan tercihi ise Anjelique oldu. Baş başa yemek yediği Arzu Hanım’la mekandan ayrılırken gazetecilerin kendilerini görüntülemeleri üzerine Ege, ‘Yanımdaki bayan benim iş arkadaşım, başka bir şey yok’ dedi.

Başarıyı kutluyor

Özellikle genç kızların en sevdiği pop müzik şarkıcılarından biri olan Gökhan Özen, son albümü ‘Kalbim Seninle’nin satışlarından memnun... Rakamın her geçen gün yükselmesine sevinen Özen, önceki gün menajeri Özgür Aras ile buzADA’daydı... Mimar Mahmut Anlar’ın doğum günü partisine katılan şarkıcı, aynı akşam arkadaşlarıyla kaset başarısını da kutladı.

Uyumlu çift

Tuba Ünsal-Cem Cantaş çifti de önceki akşam mimar Mahmut Anlar’ın buzADA’daki doğum günü partisine katılanlar arasındaydı... Tavırlarından giyimlerine kadar her yönleriyle büyük bir uyum içinde olan çift, geç saatlere kadar kaldıkları partide gönüllerince eğlendi.

Yeni arkadaş

Meltem Tarhancı ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalayan Ceylan Pirinçcioğlu, önceki gün yeni arkadaşı Merve Hanım’la Ortaköy’deki Anjelique’teydi... Eğlenceye geç saatlere kadar devam eden ikili, çıkışta ise Ortaköy’ün neredeyse sembolü haline gelen niyetçiyi pas geçmeyip durdu ve tavşana bir niyet çektirip evlerine öyle döndü.
Yazarın Tüm Yazıları