Bu husumet bitsin artık

Güncelleme Tarihi:

Bu husumet bitsin artık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2007 00:00

Kritik Bursaspor-Beşiktaş maçında karşı karşıya gelecek iki kardeş Serdar ve Serkan Kurtuluş’un anne ile babası, dostluk temennisinde bulunurken, "İnşallah herhangi bir olay yaşanmaz" dediler.

SÜPER Lig’de hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren Bursaspor-Beşiktaş maçı kader sınavı niteliği taşırken, diğer tarafta iki kardeşi de karşı karşıya getirecek. Beşiktaş’ta bu sezon yıldızını parlatan Serdar Kurtuluş ve yeşil beyazlıların genç oyuncusu Fatih Serkan Kurtuluş da ağabey-kardeş ilişkisini bir yana bırakıp, kozlarını paylaşacak. Bugünkü tarihi maç öncesi genç oyuncuların babası Yaşar ve annesi Şadiye Kurtuluş, iki takım arasında yıllardır süren husumetin bitmesi gerektiğini belirtirken, dostluk dileğinde bulundular.

Yaşlı gözlerle izledim

Oğullarıyla gurur duyduğunu belirten baba Yaşar Kurtuluş, düşmanlığın kimseye fayda sağlamayacağını ifade ederek, "Her şeyden önce bu maçta insanlık kazansın. Çok klasik olacak ama, spor dostluk ve kardeşlik demektir. Ne saha içindeki futbolcular centilmenlik dışı davransın, ne de tribünlerdeki taraftarlar kötü tezahürat yapsın. Olay çıkmadan maçın sona ermesini istiyorum. İstanbul’da oynanan sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı eşim ve akrabalarımla birlikte televizyon karşısında yaşlı gözlerle izlemiştim. Yine bu maçı da büyük ihtimalle evde televizyondan takip edeceğim" dedi.

Kazanan dostluk olsun

Anne Şadiye Kurtuluş ise olay yaşanmamasını dilediğini belirterek, şunları söyledi: "Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki bu kin, hırs artık bitsin. İki oğlum var. Biri Beşiktaş’ta, diğeri de Bursaspor’da oynuyor. İnşallah bu maçta herhangi bir olay yaşanmaz ve sahada kazanan dostluk olur. Aslında maçı statta izlemeyi çok istiyorum ama oğlumun bazen yere düştüğünü veya sakatlandığı görünce üzülüyorum. Dayanamıyorum ve ağlıyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!