GeriSeyahat Bu hafta sona ermeden
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bu hafta sona ermeden

Bu hafta sona ermeden

tadın
Kruvasan, Türkiye’de ilk kez Bien markasıyla porsiyonluk tekli paketlere girdi. Bien Croissant, 50 gram’lık paketlerde ve beş farklı çeşidi var.

gezin
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri’nin plastik sandalyenin kimliksizliğinden yola çıkarak hazırladığı “kimlikSİZ Sergisi” 31 Ocak’a kadar Capitol Alışveriş Merkezi’nde.

katılın
Çizgi filmleriyle çocukların ilgisini çeken Monsuno şimdi de şampiyona düzenliyor. Çocukların kendi Monsunoları ile katılabileceği şampiyonanın ilki bu hafta sonu İstanbul Capitol AVM’de.

dolgunlaşın
L’Oreal Paris Volume Million Lashes Excess maskara ile kirpikleriniz daha dolgun. Fiyatı 39.99 TL

sevindirin
Yummy Dough oyun hamurlarıyla çocuklarınız hayal güçlerini geliştirsin. Ayrıca pişirilerek ya da pişirmeden yenilebilme özelliğine sahip. Bir litre Yummy Dough 35 TL. www.hamureglencesi.com

şıklaşın
İnci Deri’deki iddialı, trendy ve şık modellerde sevgililer gününe özel yüzde 60 indirim var.

gidin
İtalyan restaurantı PiPa’da cumartesi günleri 16.00-20.00 saatleri arasında ‘PiPa Hour’ var. Kokteylinizi yudumlayıp Dj Kiwi’nin seçtiği müziklerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. (212) 225 74 72

alın
HoodieBuddie’nin hazırladığı özel sweatshirt’lerde kapüşon kısmındaki iplerinden kulaklık kabloları geçiyor ve ön cebindeyse küçük bir jak yer alıyor. Ayrıca çamaşır makinesinde de yıkanabilir. 129 TL www.hbturkey.com

sevindirin
Luksbazaar.com’da ister kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için birbirinden farklı hediye seçeneği var.

giydirin
Jujube’de çocuklarınız için birbirinden şık mont ve paltolar var. Kadife, anorak ve kürklü olmak üzere birçok seçenek bulabilirsiniz.

yakalayın
Next Aksiyon Kameraları her ortamda kolaylıkla kullanılabilen ve saniyede 120 kareye kadar görüntü yakalayabilme özelliğiyle maceraseverlerin vazgeçilmezi.

sürün
Orogold Cosmetics’in en yeni ürünü 24k Nano Night Recovery, cildinize hem gereken nem takviyesini sağlayacak hem de daha genç ve gergin hale getirecek. www.orogoldcosmetics.com.tr

ısının
Hem sıcak tutan hem de stil sahibi mantolar, farklı renk ve tasarımlarıyla 32.99-259.99 TL fiyat aralığında www.bonprix.com.tr’de.

götürün
İlüzyonist Jason Andrews, 27 Ocak’a kadar Trump Towers Mall’da sahneleyeceği gösterisi için tüm çocukları bekliyor.

False