Bu Fenerbahçe TV'nin ilk bombası deÄŸil

Güncelleme Tarihi:

Bu Fenerbahçe TVnin ilk bombası değil
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 10:50

Ercan Saatçi'nin sanatçı Metin Özülkü ile bundan 3 yıl önce yaptığı müzik sohbeti öncesinde o tarihlerde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına yönelik sözleri ve bu sözlerin o tarihte çekim dışı kaydedilerek bugün ''Yeni olmuş bir olay gibi'' piyasaya servis edilmesi akla bazı sorular getiriyor..

Haberin Devamı

Ercan Saatçi Galatasaraylılardan özür diledi  Â

TSYD'den Ercan Saatçi açıklamasıÂ

ÖrneÄŸin;   Â

a) ''Bu bant yayına başlanmadığı halde o tarihlerde neden kaydedildi?

b) Yayını kaydeden kim?

c) Kasedi 3 yıl bekleyip neden son Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sonrası kamuoyuna sızdırdılar?

d) Kasedi kim sızdırdı?

Bu sorular cevaplarını bekliyor, ancak başka bir gerçek var ki, o da bunun Fenerbahçe TV'de yaşanan ''İlk bomba'' olmadığı..

Şimdi isterseniz biraz geriye gidelim ve Fenerbahçe TV'de yaşanan bazı ilginç olaylara kısaca bir göz atalım;

1) 2004 yılı Ağustos ayında, aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi de olan İhsan Topaloğlu, CNN Türk'teki görevinden ayrılarak Fenerbahçe TV'de ''Genel Müdür'' olarak işe başladı. Ancak Topaloğlu büyük bir yanlış yaparak başta Hasan Tankaya (Ki kendisi bugün Galatasaray TV genel müdürüdür) olmak üzere, ama spiker, ama teknik eleman olmak üzere ''Tescilli'' Galatasaraylılar'ı da beraberinde götürdü..

Haberin Devamı

2) Fenerbahçe'nin 2006 yılında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev tarafından safdışı bırakılması o tarihte Fenerbahçe TV'de çalışan ''Galatasaraylılar'' tarafından ''Çak çak'' yapılarak kutlandı, bu olay o tarihte medyaya sızdı, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler çalışanların kulağını çekti..

3) 23 Mayıs 2008'de Galatasaray'ın Oftaş maçı sonrası yaşadığı şampiyonluk kutlamaları gece saat 02.20'de Fenerbahçe TV'de yayınlandı.. Genel Müdür İhsan Topaloğlu montajda çalışan birinin bu olayda ihmali bulunduğunu belirterek kendisinin görevine son verildiğini açıkladı..

4) Ve bu son olayda sanatçı Metin Özülkü'nün de ileri sürdüğü gibi, Galatasaraylılığı ile bilinen bir kameraman bundan 3 yıl önce Ercan Saatçi ile yapılan çekimi kaydetti ve bugünlerde piyasaya sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!