Bu Consept'e yıldız yağdı

Güncelleme Tarihi:

Bu Consepte yıldız yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 19:09

Bu Consept'e yıldız yağdı

Haberin Devamı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 50 milyon dolarlık yatırım yapan inşaat firması Consept Yapı'nın lüks daire ve rezidansların tanıtımı için düzenlediği kokteyle, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.
'Güzel Evim' markası ve 'Kişiye Özel Tasarım' projeleri ile ilk mağazasını 2007 yılında İstanbul Erenköy'de faaliyete geçiren iç mimar Serkan User ile İstanbullu ortakları işadamları Eray Gül ve Fuat Akın'ın kurdukları Consept Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yalıkavak, Gündoğan ve Bodrum şehir merkezinde başlattıkları projenin tanıtımı için bir davet verdi. İki yıl içerisinde 50 milyon dolara mal olacak lüks daire ve rezidansların tanıtımı için Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki ofisin bahçesinde düzenlenen tanıtım gecesine, sanat, spor ve iş dünyasından Yılmaz Vural, Kaya Çilingiroğlu, Ivana Sert, Metin Tekin, Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk ile birlikte yaklaşık 400 davetli katıldı.
Geceye, üzerinde adının yazılı olduğu özel ayakkabıları ile katılan Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, dikkatleri üzerine çekti. Safiye Soyman ile birlikte 17 yıldır aynı yastığa baş koymaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Faik Öztürk, "Piyasada bir sürü insanlar evlendi ayrıldı, bizim gibi özel bir çift kalmadı. Sanat camiasında 17 yıl birlikte olmak kolay bir olay değil. Allah herkese bizim gibi bir beraberlik nasip etsin, biz birbirimizi anlayarak, saygı göstererek ilişkimizi sürdürüyoruz. Bu nedenle tüm televizyon kanallarından teklifler alıyoruz. Güzel birlikteliğimiz, başarımıza yansıyor. Reytinginimiz var" diye konuştu.
Gecede konuşma yapan şirketin yöneticisi iç mimar Serkan User ise, "Krizi, darbeleri, olumsuzlukları bahane etmedik. Bodrum'un en güzel yerlerinde yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım yaptık. Yaklaşık iki yıl içerisinde projeler tamamlanacak. 400 bin dolar- 2 milyon dolar arasında daireleri satışa çıkaracağız. Bu projelerde kişinin kendisini özel hissettiği nitelikli konutlara yer verdik. İnşaat kalitesini arttırmak amacıyla Alman Nolte Kuchen ve İtalyan Midj markalarının Bodrum bayiliğini de aldık. Yaklaşık 51 dönüm arazi üzerinde gerçekleştireceğimiz projenin Bodrum'da bir örneği olmayacak" dedi.
Gece, Yeşim Salkım'ın konseri ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!