Bu bayrağı indirtmem

Güncelleme Tarihi:

Bu bayrağı indirtmem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başbakanlık konutuna önceki gün Galatasaray bayrağı asan, Başbakan Mesut Yılmaz'ın küçük oğlu Hasan, takımı kupayı kazandıktan sonra havai fişekli kutlama yapacağını ve bayrağı kesinlikle indirtmeyeceğini söyledi.

Galatasaray'ın şerefine Nenehatun Caddesi'ndeki Başbakanlık Konutu'na sarı-kırmızılı dev bir bayrak astıran Başbakan'ın küçük oğlu Hasan Yılmaz, büyük kutlamayı şampiyonluk kupasını aldıklarında yapacağını söyledi. Küçük Yılmaz, kupanın şerefine ‘‘havai fişek ve dinamitli’’ kutlama yapacağını belirterek, ‘‘Bu dinamitler gerçek gibi patlıyor. Ben de cimbomun şerefine dinamit atacağım. Ben köküne kadar Galatasaraylıyım. Şampiyonluğumuzdan büyük mutluluk duyuyorum’’ dedi.

Hasan ‘‘Baban bu işe kızmaz mı’’ diye soran Hürriyet muhabirine, ‘‘Hayır babam kızmaz. O da Galatasaraylı. Şampiyonluğumuzun şerefine dinamitleri patlatıp, havai fişek atacağım’’ dedi.

‘‘Kirlenince ne olacak’’ sorusuna ise Hasan'ın cevabı son derece pratik oldu::

‘‘Yağmur yağacak ve temizlenecek. Babam da asılmasına zaten izin verdi. Galatasaray'ı o da seviyor. ’’

BOLİÇ İYİ FUTBOLCU

Galatasaraylı oyuncuları da değerlendiren Hasan, ‘‘Hakan, Galatasaray takımının belkemiği. Onu göndermezler. Hakan'ı kimse alamaz’’ dedi. Hasan, Fenerbahçeli Boliç'le Şekerspor'daki adaşı Hasan'ın da iyi oyuncular olduğunu ve Galatasaray’a transferlerinin iyi olacağını söyledi.

Hasan, ‘‘Cimbom'un Avrupa'da şansı var mı’’ sorusuna ise temkinli yaklaştı ve ‘‘Avrupa'da belli olmaz. Şansımızı deneceğiz. Ben her zaman Galatasaray'ın yanındayım’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!