Bu aşkın temeli geçen yaz atıldı

Volkan Büyükhanlı, Lara Kamhi’yle flört etmeye başladı. Aslında bu aşk pek de sürpriz sayılmaz.

Beraberliğin temelleri geçtiğimiz yaz atılmıştı. Lara’nın ablası Melda Kamhi’nin nişanlısı Sinan Kosif ile Volkan Büyükhanlı çok samimi iki arkadaş. Büyükhanlı, Bodrum’da sahibi olduğu Fuga Tatil Köyü’nde geçtiğimiz yaz sık sık misafir etti Sinan Kosif ve Melda Kamhi’yi. Tabii çoğu kez Lara Kamhi de yanlarındaydı. Büyükhanlı, geçtiğimiz aylarda Berrak Tüzünataç’la ilişkisini bitirdikten sonra Kamhi’yle görülmeye başlandı. Sevgililer şimdi hemen her an birlikte... Önceki akşam da Blackk’te baş başa yemek yiyen çift, mekanı yine birlikte terk etti.

NAyrılık yok/images/100/0x0/55ea0de3f018fbb8f867e0c4

urettin Hasman ile Eda Taşpınar’ın ayrıldığına dair söylentiler kısa sürede kulaktan kulağa yayılmıştı. İkilinin son günlerde davetlere tek başlarına katılmaları, iddiaları daha da güçlendiriyordu. Ama çift önceki gün Ortaköy Blackk’te baş başa yemek yiyerek, bu dedikodulara son noktayı koydu. Hasman, kovboy kemeriyle, sevgilisi Taşpınar ise sarı renkli mini elbisesiyle her zamanki gibi dikkat çekiciydi.

Adıyaman’a 1302 bilgisayar bağışladı

Sahibi olduğu GİMA ve Finansbank’ı sattığı dönemde uzun süre gündemde kalan Hüsnü Özyeğin, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Adıyaman’daki ilk ve ortaokullarda kullanılması amacıyla 1302 adet bilgisayar bağışladı. Yardımsever kişiliğiyle tanınan işadamı, bu yardımı zaten uzun zamandır planladığını söyledi. Öte yandan eşi Ayşen Özyeğin de yardım konusunda ondan geri kalmıyor. AÇEV’in (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) başkanı olan Ayşen Hanım, özel yardım organizasyonları için çalışmalarını sürdürüyor uzun zamandır.

Cumartesi düğün var

Jefi-Yasemin Kamhi çifti cumartesi gecesi büyük kızları Melda’yı evlendirecek. Geçtiğimiz yıl Sinan Kosif’le nişanlanan Melda Kamhi’nin gelinliği Vera Wang imzalı olacak. Swissotel’de gerçekleşecek düğün için her şey hazır... Zaten Kamhi çifti düğünün kusursuz olması için aylar öncesinden kolları sıvamıştı. İstanbul sosyetesi, geçtiğimiz hafta katıldıkları Selin Çarmıklı-Uzay Kozak düğününden sonra ikinci defa bir düğünde buluşacak.

Üstünler’e Fransız damat

Füsun-Temiz Üstün’ün kızları Pınar, Paris’te tanıştığı ve üç yıldan beri arkadaşlığını sürdürdüğü bankacı Charles Edouard’la Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi. Damadın ailesi ve arkadaşlarından oluşan 50 kişilik Fransız davetli grubu, tam anlamıyla şıklık yarışı içindeydi. Yine de gelinin düğün için Londra’dan özel olarak gelen arkadaşı Sedef Narin, Jean Louis Scherrer imzalı elbisesiyle gecenin en dikkat çeken ismi oldu. Damatlık Fransız modasını temsil ederken, gelinlik bir İtalyan modacının imzasını taşıyordu. Şarık Tara’nın nikah şahidi olduğu düğün töreninde gelinin kız kardeşi İdil Üstün, nikah sırasında türcümanlık görevini de üstlendi.

Sezonu kapatıyor

Kokosh’da her hafta sevenleriyle buluşan Ferdi Özbeğen, bugün ve yarın akşam son kez sahnede olacak. Mayıs ayında çıkaracağı albümü de tamamlayan sanatçı, inanılmaz bir sezon geçirdiğini ve kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür borçlu olduğunu söylüyor. Ergun Yıldız’ın işlettiği Kokosh, kış sezonunu bu hafta kapatıyor.

Amerika’dan mutlu döndü

Mehpare Edin, sağlık sorunları nedeniyle iki ayda bir Amerika’ya gidiyor. Geçen ay bir kez daha Amerika’ya uçan Edin’in neyse ki tedavisi olumlu sonuç vermiş. Hastalıkla savaşta büyük yol kat ettiklerini söyleyen doktorlar, Mehpare Hanım’ın ve eşi Esat Edin’in yüzünü güldürmüş. Çift geçen hafta Çırağan Sarayı’ndaki düğünde de gayet keyifli görünüyordu.

Defileye çıkar gibi

Önceki gece Mövenpick Otel’de Arzu Kaprol’un defilesi vardı. Kaprol, İsviçre Gastronomi Festivali’nin açılış daveti nedeniyle çikolatadan elbiseler ekspozisyonunu gerçekleştirdi. Türkiye’de ilk defa gerçekleşen ekspozisyonda Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Pınar Tezcan, Alona ve Nur Gümüşdoğrayan görev aldı. Davete katılanlar arasında Ethel Baler ile Deniz Berdan da vardı. Berdan, kırmızı deri mini elbisesiyle, Baler de sarı tül ağırlıklı elbisesiyle podyuma çıkacak gibi görünüyordu.

Ev almamış

Gayrettepe’deki eski Tatko binası, Astower olarak yeniden inşa ediliyor. 35 katlı iki binadan oluşacak Astower’da işyeri ve konut alanları var. Kempinski’nin işleteceği rezidans bölümünde, ultra lüks donanımın yanı sıra 24 saat boyunca kesintisiz oksijen verilecek evler bulunuyor. Birçok ünlünün almak için sıraya girdiği bu dairelerden Mesut Yılmaz’ın da satın aldığı iddia ediliyordu. Ancak çok geçmeden haberin asılsız olduğu ve Yılmaz’ın burada ev sahibi olmadığı ortaya çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları