Bruma skandalı!

Güncelleme Tarihi:

Bruma skandalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 15:31

Galatasaray'ın eski scout şefi Mahmut Alpaslan, Ünal Aysal döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Bruma hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı. Alpaslan, "Bruma'nın nasıl alındığını bilen yok. Ben transferine büyük tepki gösterdim ve Galatasaray'dan bu yüzden ayrıldım" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı Başakşehir maçında ilk 11'de oynayan ancak hiçbir varlık gösteremeyen Bruma'ya yönelik eleştiriler sürerken, Portekizli oyuncunun transferiyle ilgili deprem etkisi yapacak açıklamalar geldi.

Sarı kırmızılı kulübün eski scout şefi Mahmut Alpaslan, 10 milyon Euro bonservis ücreti ve 1 milyon Euro da imza parası ödenen Bruma'nın nasıl transfer edildiğini kimsenin bilmediğini söyledi.

Bruma skandalı

Mahmut Alpaslan, Galatasaray'ın en pahalı transferlerinden Bruma hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

"RAPORLARDA BRUMA'NIN B'Sİ GEÇMİYORDU"
Radyospor'u konuşan Alpaslan, Bruma yüzünden Galatasaray'dan ayrıldığını belirterek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Bu transfere tepki göstermiştim. Bruma'nın nasıl alındığını bilen yok. Gençler Dünya Şampiyonası'nda gözümüze çarpmadı. Bruma'nın B'si geçmiyorken, bir baktık ki transfer etmişiz. Verilmeyecek para ödendi. Lucas Digne için '11 milyon Euro vermeyiz' dediler, bir hafta sonra Bruma aynı paraya transfer edildi."

Ayrıca Demba Ba, Hakan Çalhanoğlu ve Mehmet Ekici'nin de Galatasaray'ın kapısından döndüğünü açıklayan Mahmut Alpaslan, şunları anlattı:

"ÇALHANOĞLU İÇİN ONAY VERDİM, ALMADILAR"
"Galatasaray, 2012'de Demba Ba'yı alacaktı, sonradan vazgeçildi. Papis Cisse de alınabilirdi. Hakan Çalhanoğlu'nu önce 500 bin, sonra 1 milyon euro'ya transfer etme fırsatı vardı. Hatta Almanya'dan Bülent Tulun aradı '1 milyona alalım mı?' diye sordu, ben de onay verdim, ama alınmadı. Sezon başında Mehmet Ekici de transfer edilebilirdi. Bülent Tulun ile Mehmet Ekici'nin babasını Almanya'da buluşturdum ama bu transfer yapılmadı. Amrabat'a verilen parayla Olcay Şahan, Serdar Taşçı, Tolgay Arslan, Sefa Yılmaz alınırdı, alınmadı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!