Bronz muhabirler

Kıbrıs’ta hafta sonunda yapılan referandum için haberciler geçtiğimiz haftayı adada geçirdiler...

Referandum öncesi adanın nabzını, tartışmaları ve referandum gününü tüm ayrıntılarıyla ekrana getiren habercileri kutlamak gerekiyor.

Referandum sonrasında da haberciler adadan ayrılmış değil. Bundan sonra ne olacağını masaya yatırıyorlar. Bu arada ekrana çıkan muhabirlerin de giderek bronzlaştığını görüyoruz. 10 gündür adada olan muhabirleri Kıbrıs güneşi fena yakmış. İyi yanından bakarsak yaza bronz girecekler. Kötü yanı ise bu bronzluğun Kıbrıs’ın güzel plajlarında değil de, güneş altında röportaj yaparken kazanılması...

Yavuz’un komedi kulübü

‘Binbirses’ Yavuz
’u şu sıralar Kadir İnanır-Ayşe Arman’lı Bonus reklamında izliyoruz. Lig TV’deki programı ise reklamdan çok daha komik. Radyoda yaptığı programlarla ‘Binbirses’ olarak anılan daha sonra bu özelliğini televizyona taşıyarak ünlüleri işleten Yavuz, Lig TV’de Komedi Kulübü programında maç öncesi stresi azaltıyor.

Hafta sonunda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi yine ekrandaydı Yavuz. Özellikle telefon bağlantıları ve şaka haberleriyle eğlenceli bir program yapıyor. Bir de önemli maçlar öncesi programa iddialı konuklar alsa daha iyi olacak.

Show TV, Erman Toroğlu’nu aç bıraktı

Erman Toroğlu
’nun futbol dışı yorumlarının hastasıyım! Maraton’da futbolu falan bırakıp, bazen politikaya, bazen ekonomiye öyle bodoslama dalıyor ki, Şansal Büyüka’nın ‘O başka bi konu hocam’ diyerek engelleme çabaları bile kár etmiyor. Maraton’un en enteresan anları bunlar!

Pazar gecesi de Show TV yönetimini ele aldı Toroğlu. ‘Pazar gecesi binada kimseyi bulamıyoruz, ekmek yok, su yok. Show TV yönetimi şu işe bir el atsın’ diyerek canlı yayında şikayetini dile getirdi.

Üstelik bu kez Şansal Büyüka’dan da destek geldi. ‘Evet hocam Uğur da içerden sana hak veriyor. Yalnızca hafta sonu değil hafta içi de böyleymiş’ dedi. Show TV’de kol kırıldı yen içinde kalmadı.

Soydan’ın tahmini

Derbi sonrasında pazar gecesi ekran futboldan geçilmiyordu. Toroğlu’nun aksine diğer programlar arasında kendi kanalını eleştiren yoktu. TV8’deki Spor Gazetesi, pazar gecesi baktığım programlardan.

Belki de derbi üzerine en doğru tahminleri Spor Gazetesi yorumcusu Selim Soydan yaptı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin rahat kazanacağını söyleyen Soydan, haklı çıktı. Ersan Çelik’in sunduğu programda Sanlı Sarıalioğlu ve Ahmet Çakır da yer alıyor. Kavgasız, gürültüsüz...

Yıldız’ın canlı yayın riski

Yıldız Tilbe
pazar gecesi Türüt Show’daydı ve bir kez daha canlı yayında ne kadar riskli bir isim olduğunu kanıtladı. Önce ‘çılgın danslarını’ sergiledi, sonra İsmail Türüt’le takışarak ortalığı gerdi.

Tilbe canlı yayında Türüt’ün şakalarından sıkılıp, ‘Ne kadar sulu bir adamsın’ dedi. ‘Şaka yapmıyorum, gerçekten öyle’ diyerek de ekledi. O İsmail Türüt’ü görmeliydiniz. Renkten renge girdi ve yalnızca, ‘Yıldıııııııızzz’ diye uyarabildi. Hemen reklam arası girdi ki, girmese ikinci bir Mehmet Ali-Baha vakasına Türüt Show’da tanık olabilirdik.

TV bombaları

Kabul

Gecenin en iyi arkadaşı benim, eğer kabul ederseniz

Kral TV VJ’i Fatoş

TV bombaları

Hayret simetrisi

Ahmet San
: Hayret bir şey

Zerrin Özer: Hayret bir şey benden de sana

TV bombaları

Kısır döngü

Ardınızdakine koymayın elinizdekini...

Özlem Tekin (Mersin’de konser vermeniz için elimden geleni yapacağım diyen hayranına)
Yazarın Tüm Yazıları