British side

Güncelleme Tarihi:

British side
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 21:36

İstanbul’un en Kaliteli İngilizce Kursu British Side; 27 Aralık’tan itibaren Ankara’da!

Haberin Devamı

2006 yılında British Council’in kurs bölümünü kapatması sonrasında British Council’in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan British Side, bu 5 yıllık süreçte benimsediği kaliteli eğitim ilkesi ve  British Council’e dayanan eğitim tecrübesi ile  27 Aralık’tan itibaren Tunus Caddesi 46 numarada Ankara’lılarla buluşuyor.

İstanbul’da yıllardır kaliteli eğitmenler ile hedefe yönelik kaliteli eğitim ilkesini benimseyen ve eğitim kalitesinden taviz vermeyerek öğrencilerinin takdirini kazanan British Side; aynı prensipleri Ankara’da da devam ettirmek amacındadır.

British Side Akademik Direktörü Sally Gayford  British Side Ankara’nın açılışı ile ilgili olarak; “Ankara ve diğer illerde British Side’a çok yoğun talep var. Ankara’da çok daha önce şube açabilirdik fakat biz bekleyerek Istanbul’da var olan kalitemizi Ankara’da da devam ettirebileceğimiz şartların oluşmasını istedik. Ankara şubemizi açarken doğru zamanda adım atmak ve İstanbul’da yakaladığımız kalite standartlarını Ankara’ya da taşıyabilmek bizim için çok önemliydi. Ankara şubemizin Eğitim Direktörlüğünü, daha önce British Council’de kurumsal ve bireysel eğitimler yapmış olan, 10 senelik eğitmenlik ve Türkiye tecrübesi bulunan, deneyimli eğitmenimiz Michael Conduit yapacaktır. Mr. Conduit ile British Council’da yıllarca çalışmış olmamız ve eğitimdeki kalite odaklı ortak anlayışımız bizim birarada çalışmamız için motive edici oldu. Ankara’daki şubemizde de Istanbul’da olduğu gibi Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Konuşma Teknikleri Kursları, TOEFL, IELTS sınavlarına hazırlık kursları ve Birebir kurslar düzenliyor olacağız ve eğitimlerimiz her seviyede ana dili ingilizce olan eğitmenler tarafından verilecektir.

Haberin Devamı

British Side Ä°stanbulda olduÄŸu gibi Ankara’da da ücretsiz yurtdışı eÄŸitim danışmanlığı servisini katılımcılarımızın hizmetine sunmaya devam edecektir. EÄŸitim danışmanlığı birimimizde Ä°ngiltere’de eÄŸitim almak isteyen öğrencilere tercihlerine yönelik doÄŸru okul seçiminde bulunmaları konusunda ÃœCRETSÄ°Z yardımcı oluyor, doÄŸru öğrenci doÄŸru okul eÅŸleÅŸtirmesinin gerçekleÅŸtirilmesine önem veriyoruz.Â

Haberin Devamı

İstanbul’da büyük başarı kazanarak, ülkemizin önde gelen  firmalarının kurumsal eğitimlerini üstlenen British Side, Ankara’da da ülkemizin seçkin kurumlarına hizmet vermeye devam edecek. Kurumların ihtiyaçlarına özel çözümler sunan ve kurumların yabancı dil bilgisi nedeniyle yaşadığı sıkıntıları azaltmayı hedefleyen Kurumsal Departmanımıza Ankara’da da çok yoğun ilgi olacağını şimdiden söylemek mümkün. Bu konuda şimdiden çok fazla talep almaya başladık.

Türkiye’de  Quality English grubu üyesi tek dil okulu olan ve Cambridge Üniversitesi’nin sınavlarını yapmaya yetkili İstanbul’daki tek dil okulu olan British Side, uzman kadrosu ile bu hizmetlerini Ankara’da da devam ettirecek.

Haberin Devamı

British Side Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Departmanımız,  İngiltere konusunda uzman ekibi ile Ankara’daki hizmetlerini yeni binamızda vermeye devam edecek. İngiltere’de dil eğitimi, lisans ve yüksek lisans seviyelerindeki programlar hakkında ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sunan British Side, İngiltere’deki  eğitim ihtiyaçlarınızda da en doğru çözümü sunuyor.

Ankara ve İstanbul şubelerimizde seviye tespit sınavı ve kayıtlar 13 Aralıktan itibaren başlıyor. Kurslarımızla ilgili daha fazla bilgi için  Ankara:0312 466 4510 -  İstanbul: 02123272701 numaralı telefonları arayabilir, http://www.britishside.com/ adresini ziyaret edebilir veya frontoffice@britishside.com adresinden daha detaylı bilgi isteyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!