Briegel: Yenilgiye tahammülümüz yok

Güncelleme Tarihi:

Briegel: Yenilgiye tahammülümüz yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, F.Bahçe'nin de UEFA Kupası'ndan elenmesiyle ligde rekabetin artacağını belirterek, ‘‘Artık bizim için en kötü sonuç beraberlik olmalı’’ dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Briegel, milli maç nedeniyle verilen arada Antalya Attelia Tatil Köyü'nde yapılan kampın kondisyon ve taktik açısında yararlı geçtiğini belirtti. Alman hoca özellikle defans oyuncularını uyarararak hata yapmamalarını uygulamalı olarak gösterdi. Briegel, F.Bahçe'nin UEFA Kupası'ndan elenmesiyle lig de büyük bir rekabet olacağını belirterek şunları söyledi: ‘‘Bundan böyle ligde yenilgiye tahammülümüz kalmadı. Bizim için en kötü sonuç beraberlik olmalı. Önümüzde çok önemli üç lig maçı var; Altay, İstanbulspor ve G.Antepspor. Bu karşılaşmalardan 9 puanla çıkarsak ligde büyük ölçüde rahatlayacağız.’’

Kampta takım içi birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarına değinen Briegel, ‘‘Çünkü başarının yolu birlik ve beraberlikten geçer. Bu konuda futbolcuların bağlılığına hayran kaldım. Yerli ve yabancı oyuncuların kaynaşması, anlaşması Beşiktaş için iyi sinyaller verdi’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!