Brezilya 2014'ün şarkısı hazır

Güncelleme Tarihi:

Brezilya 2014ün şarkısı hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 09:41

Brezilya'da düzenlenecek FIFA 2014 Dünya Kupası'nın resmi şarkısını, Brezilyalı pop star Claudia Leitte; Jennifer Lopez ve Pitbull ile söyleyecek. Şarkının tanıtım toplantısında eski futbolcular Cafu ve bebeto da yer aldı.

Haberin Devamı

2014'ÜN RESMİ ŞARKISI BÖYLE TANITILDI

Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği (FIFA), Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nın resmi şarkısını, Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nda düzenlenen törenle duyurdu. Brezilyalı pop star Leitte, dünya kupası resmi şarkısını Pitbull ve Jennifer Lopez ile söyleyecek. Şarkı, "We are one" (Biz biriz), Pitbull tarafından yazıldı ve ilerleyen dönemlerde resmen piyasaya çıkacak.

Şarkının tanıtım toplantısına 2014 Dünya Kuıpası Ulusal Komite Başkanı Jose Maria Marin, FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, Brezilyalı eski futbolcular Bebeto ve Cafu ile Brezilyaı pop star Leitte ve şarkıcı Pitbull yer aldı.

İŞTE 2014 DÜNYA KUPASI ŞARKISI



BEBEK YÜZLÜ BEBETO YAŞLANMIŞ
2014 Dünya Kupası resmi şarkısının tanıtım toplantısında en dikkat çeken isimlerden biri Brezilyalı eski futbolcu Bebeto oldu. Geçen yıllar 'Bebek yüzlü golcü'den de çok şeyler almış. Ünlü golcü hayli yaşlanmış. Dünya futboluna damga vuran önemli golcülerden olan Bebeto, 1994 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Brezilya milli takımının daönemli isimlerinden biriydi. Bebeto 75 kez giydiği milli takım formasıyla 39 gol atmayı da başarmıştı.

Brezilya 2014ün şarkısı hazır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!