Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 11:19

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Braga Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak. Ülkemizin Avrupa Ligindeki tek temsilcisi olan Fenerbahçe’nin bu karşılaşmadan nasıl bir skorla ayrılacağı merak ediliyor. Peki, Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe Braga’yı İstanbul’da ağırlamış ve karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Rövanş maçı için avantaj yakalayan Fenerbahçe bir üst tura geçmek için deplasmanda tüm performansını sergileyecek.

BRAGA – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları arasında en çok merak edilenlerden biri olan Braga – Fenerbahçe maçı 17 Mart 2016 Perşembe günü saat 22:05’te Estádio Municipal de Braga Stadında başlayacak. Karşılaşma Ivan Bebek tarafından yönetilirken, yardımcılıkalrını ise Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak. Maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BRAGA – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam ekranlara gelecek olan Braga – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri;

Haberin Devamı

Braga muhtemel 11: Matheus Lima, Marcelo Goiano, Wanderson Baiano, Ricardo Ferreira, Wilson Eduardo,Rafa Silva, Luiz Carlos Moreira, Nicola Vukčević, Andre Pinto, Josue, Ahmed Hassan

Fenerbahçe muhtemel 11: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin, Josef De Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Alper Potuk, Volkan Şen, Jose Fernandao

Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe evinde Braga’yı ağırlamış ve çekişmeli geçen karşılaşma Fenerbahçe’nin 1 – 0’lık galibiyetiyle sonuçlanmış ve rövanş maçın avantajlı çıkmasını sağlamıştı. Maçın tek golü Mehmet Topal tarafından kaydedildi.

Deplasmanda mücadele edecek olan Fenerbahçe avantajını korumak ve çeyrek finale yükselmek istiyor. Avrupa’da deplasmanda 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe en son UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk deplasmanından 3 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA’DAKİ YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRÜYOR

10 Mart Perşembe günü İstanbul’da gerçekleşen Braga maçı ile aldığı galibiyetle beraber Avrupa’daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran ve kulüp rekoru kıran Fenerbahçe yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Son yenilgisini Avrupa Ligi grup mücadelelerinin ilk haftasında Molde karşısında alan Fenerbahçe daha sonra oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

FENERBAHÇE’NİN BRAGA MAÇI KAFİLESİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Braga takımıyla karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belirlendi. İşte Fenerbahçe’nin kamp kadrosu;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Raul Meireles, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie

Haberin Devamı

Braga - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

VİTOR PEREİRA’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Braga deplasmanında mücadele edecek olan Sarı Lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, Braga maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

İlk maçta Braga’nın iyi bir takım olduğunun herkes tarafından görüldüğünü söyleyen Vitor Pereira, Braga’yı tanıdığını ve kişilikli bir takım olduğunu sözlerine ekledi. İki takımın da çeyrek finale çıkmak istediğini ve bunun için mücadele edeceğini vurgulayan Vitor Pereira, Fenerbahçe’nin kendi oyununu oynayacağın söyledi. Fenerbahçe’nin dersini iyi çalıştığını ifade eden Vitor Pereira, savunma yapmaya gelmediklerini belirtti.

Haberin Devamı

FONSECA: BURADAKİ MAÇ DAHA ÖNEMLİ

Braga teknik direktörü Paulo Fonseca, Fenerbahçe maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Kendi sahalarındaki maçın daha önemli olduğunu söyleyen Paulo Fonseca, tur atlayan takımın çeyrek finale çıkacağını hatırlatarak karşılaşmanın önem taşıdığını söyledi.

Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğuna değinen Paulo Fonseca, Braga’nın bütün gücüyle oynayıp son dakikaya kadar kazanmak için mücadele edeceğini söyledi. Braga’nın defansın yanı sıra atak futbol oynayacağının bilgisini veren Paulo Fonseca, sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

AVRUPA'DA 204. RANDEVU

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren Fenerbahçe, bugüne kadar 203 maça çıktı. Çıktığı maçların 73’ünden galibiyetle, 42’sinden beraberlikle, 88’inden ise mağlubiyetle ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!